Nieuwe Deathloop trailer toont snode plannetjes

News
donderdag, 17 september 2020 om 18:00
deathloopf1600338135
Voor altijd jong blijven, het is iets waar velen van dromen. In de tweede gameplay trailer van Deathloop wordt maar weer eens duidelijk dat Colt hier heel anders over denkt.
Deathloop speelt zich af op het ‘Island of Backreef’, waar de wereld wat anders is dan we gewend zijn. Er is daar een ‘timeloop’ die er voor zorgt dat iedere dag hetzelfde is. De inwoners van Backreef willen namelijk gewoon lekker jong blijven en feesten. Iedereen heeft het ontzettend naar zijn zin, behalve één man, Colt.

Timeloop

De reden dat Colt het als enige niet naar zijn zin heeft in deze timeloop zal er gerust mee te maken hebben dat hij de enige is die de loop probeert te verwoesten. Dit is dan ook zijn grote doel, waar hij helemaal alleen in staat. Het is alleen ontzettend moeilijk om de timeloop te doorbreken.
Er zijn namelijk echte mensen verantwoordelijk voor het draaiende houden van de nachtmerrie van Colt en die zal hij alle acht op dezelfde dag uit moeten schakelen, anders herstart de dag en zijn ze allemaal weer terug. Het is alleen haast onmogelijk om ze alle acht te bereiken en uit te schakelen op dezelfde dag, want ze zitten erg ver van elkaar verspreid. Jouw doel in de game is om een manier te vinden om ze allemaal bij elkaar te krijgen en uit te schakelen, maar dit zal niet in één keer lukken.

Puzzelen

Ook al zit Deathloop vol met actie en geweld, is het spel eigenlijk een grote puzzel. De timeloop kan je hier maar al te goed voor gebruiken. Probeer iets, kijk of het werkt en als het niet lukt doe je het de volgende dag anders. Vergelijk je uitkomsten en kom op het perfecte plan. Ook in het eiland zelf zitten een hoop geheimen. Alles bij elkaar kom je er uiteindelijk achter wat de beste manier is om de Deathloop te doorbreken en Colt te redden uit zijn leiden.

Populair Nieuws

Laatste Reacties