Mortal Kombat film uitgesteld vanwege corona

News
maandag, 16 november 2020 om 15:00
gxwigicd preview screenshot3 542272f1600785266
Slecht nieuws voor Mortal Kombat fans. Eén van de producenten van de aankomende Mortal Kombat film, Todd Garner, geeft op Twitter aan dat de release van de film uitgesteld is. Ze hadden plannen om de film over de populaire game in maart 2021 uit te brengen, maar Garner geeft aan dat het coronavirus deze plannen in de weg zit.
Er is dan ook nog steeds helemaal niet veel bekend over de film die gewoon Mortal Kombat zal gaan heten. Wel kennen we de namen van een aantal castleden, waaronder Jessie McNamee, Joe Taslim en Ludi Lin. We weten alleen nog helemaal niet waar de film precies over zal gaan. Het zou een vervolg kunnen worden van de eerdere twee Mortal Kombat films, die uitkwamen in 1995 en 1997, maar het zou ook een eigen verhaal kunnen vertellen of zich baseren op de gelijknamige games.
In ieder geval zullen de eerdere twee films vast invloed hebben gehad op de aankomende versie, waarvan Todd Garner zegt dat er geen nieuwe releasedatum bekend zal zijn voordat COVID-19 overgewaaid is.

Veel gamefilms

Films die gebasseerd zijn op spellen worden de laatste jaren steeds populairder. Er komt dan ook niet alleen een Mortal Kombat film, maar ook een Uncharted film uit, Tomb Raider 2, Sonic The Hedgehog 2 en ga zo maar door. Ook worden er tegenwoordig zelfs series gemaakt over hele populaire spellen. Zo zitten The Witcher fans te wachten op het tweede seizoen van de serie.
Wat verwachten jullie van de Mortal Kombat film? En welke spellen zouden jullie nog meer graag verfilmd zien worden? Laat het ons weten!

Populair Nieuws

Laatste Reacties