PlayStation 5 design is ook liggend te gebruiken

News
vrijdag, 12 juni 2020 om 9:30
ps5 designf1591945132
Sony onthulde gisteren het PS5 design. Met een toffe trailer werd de console volledig uitgelicht en zagen we alle fysieke hoekjes die het apparaat zal hebben. Een ding dat niet in de trailer voorbij kwam is of de PlayStation 5 ook liggen te gebruiken zal zijn. Wat dat betreft is er goed nieuws: je kan de console gewoon neerleggen.
Sony onthulde gisteren haar console tijdens het PS5 event. Samen met een aantal accessoires werd de witte console uit de doeken gedaan. In de trailer was onder andere een headset te zien, kregen we de controllers nog een keer goed in beeld en kwam een Blu-ray loze versie van de PlayStation 5 voorbij. De console stond in de trailer alleen telkens rechtop. Daardoor vroegen fans zich af of de console ook liggend te gebruiken zou zijn. Sony toonde na de trailer nog een afbeelding van de console waarbij deze ligt. En dat geeft toch weer een andere blik op het apparaat.
ps5 liggendf1653392944

Twee versies

Sony onthulde gisteren haar nieuwe console, maar deed er nog een schepje bovenop. Voor iedereen die een verzameling doosjes in de kast wil hebben staan is er namelijk een versie waarbij je een disc kunt gebruiken. Daarnaast zal er een PlayStation 5 komen die alleen digitale games afspeelt. Deze versie heeft geen disclade en zal alles vanuit de snelle SSD gaan doen.
Eerder al lekte Amazon UK dat er verschillende versies van de console zouden komen, waaronder een versie met een 2TB harde schijf. Deze versie zou ideaal zijn als je geen schijfjes gaat gebruiken. De prijsindicatie van de PlayStation 5 is daarbij ook gelekt. De console zou volgens de webwinkel namelijk 599 pond gaan kosten wat op ongeveer 673 euro zou zijn. Of deze prijsstelling daadwerkelijk klopt, is nog onbekend gezien Amazon zelf aangeeft dat de productpagina's die live zijn gegaan 'foutjes' waren.