Arkane studios dropt gameplay van PS5 exclusive Deathloop

  Tijdens het PlayStation 5 event gisterenavond kwam de ene na de andere aankondiging eraan. Daarnaast was er ook ruimte voor gameplaytrailers van games die al aangekondigd waren. Zo verscheen er een trailer van de toffe PlayStation 5 exclusive Deathloop. De game zet je in een loop van gebeurtenissen en het is aan jou om eruit te komen.

  Deathloop is afgelopen jaar tijdens E3 al aangekondigd, maar gameplay bleef tot nu toe nog uit. De studio achter de Dishonored games onthulde de gameplay met een bijzondere trailer haar aankomende PlayStation 5 game. Deathloop plaatst je in de schoenen van Colt, die gevangen zit op een eiland genaamd Blackreef. Hij zit niet alleen gevangen op het eiland, maar hij zit ook nog eens vast in een cyclus van gebeurtenissen. Elke keer wordt hij wakker met hetzelfde doel: acht man om zeep helpen voor de klok middernacht slaat. Dat klinkt makkelijk, maar is het niet.

  Door te oefenen wordt Colt steeds handiger in het ontdekken op het eiland en natuurlijk de manieren waarop de doelwitten om het leven gebracht worden. Zo kom je telkens een stukje dichterbij een ontsnapping uit de cyclus en ga je steeds minder vaak dood.

  Check de Deathloop gameplaytrailer hieronder:

  Multiplayer plaaggeesten

  Zoals in de trailer te zien is, is er wel een probleem voor Colt: andere spelers kunnen jouw wereld in komen als Julianna. Zij moet de ‘deathloop’ juist beschermen en zullen jou dus flink dwars zitten. Als je Julianna in de game tegenkomt is de kans groot dat ze je probeert te vermoorden. De multiplayer optie in de game is gelukkig wel optioneel, dus als je niet it te wachten op een rivaal, kun je dit straks als de game uitkomt uitschakelen.

  Deathloop wordt een first person-game die verhaalgedreven zal zijn. De game komt exclusief naar PlayStation 5. Een release staatvoor het najaar gepland. De website van Bethesda rondom de game is inmiddels ook live gegaan.

  Deathloop

  Verkijgbaar vanaf unknown

  Meer over deze game
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.