Update - 'Amazon lekt 118 PS5 games en PlayStation 5 consoles'

News
woensdag, 10 juni 2020 om 18:20
ps5 logof1578564319
Amazon UK heeft een groot lek, want er zijn meer dan 100 nieuwe productpagina's voor PS5 games en PlayStation 5 consoles opgedoken. In het lek zijn onder andere varianten van de PlayStation 5 console verschenen. Naast de 825GB SSD variant lijkt er ook een 2TB-editie op de planning te staan.
Op Twitter laat SuperMetalDave64 weten dat er 118 producten zijn opgedoken voor PS5 games en PlayStation 5 consoles. Van de nieuwe Sony-console zijn verschillende edities gelekt. De edities staan hieronder:
  • PlayStation 5 500GB
  • PlayStation 5 825GB
  • PlayStation 5 1TB
  • PlayStation 5 2TB
Eerder op de middag liet Wario64 op Twitter al weten een bestelling voor een 2TB PlayStation 5 te kunnen maken. Het prijskaartje zou 599 pond bedragen, omgerekend zo'n 673 euro. Of het hier om plaatsvervangende pagina's gaat moet nog blijken. Sony heeft officieel nog niets bekendgemaakt over het lek, dus neem het bericht voor nu met een korreltje zout.
Bekijk de tweet hieronder:

Naast PlayStation 5 consoles ook PS5 games gelekt

Van de 118 productpagina's zijn velen ook van PS5 games, zo lijkt het. Onder de games die gelekt zijn, lijken er in ieder geval drie van bekende uitgevers te zijn. Zo zijn er titels gelekt van onder andere Koch Media, Take Two en Konami.
Morgen is de PS5 reveal officieel en zal er mogelijk meer duidelijkheid komen. De livestream is om 22.00 uur Nederlandse tijd via YouTube te volgen op het PlayStation-kannaal. Je kunt de stream ook volgen via onze speciale pagina waar we tevens een speciale bingokaart hebben gemaakt voor je.

Update

Inmiddels heeft Amazon aan IGN laten weten dat de productpagina's die werden gelanceerd een fout waren. Amazon lijkt daarmee het eerdere nieuws te ontkrachten. Toch heeft Amazon dit in het verleden wel eens vaker laten weten na een groot lek. De echtheid blijkt mogelijk vanavond bij de officiele PS5 reveal die je hier LIVE kunt volgen.
Dit artikel is op 16 juli 2020 bijgewerkt.

Populair Nieuws

Laatste Reacties