Sony toont Horizon: Zero Dawn opvolger tijdens PS5 reveal

  Zojuist heeft Sony het vervolg van Horizon Zero Dawn aangekondigd middels een trailer. De game, met de titel Horizon Forbidden West, zal op de PlayStation 5 verschijnen maar heeft nog geen releasedatum.

  Zojuist heeft Sony de opvolger van Horizon Zero Dawn aangekondigd, genaamd Horizon: Forbidden West. Dit gebeurde tijdens het Future of Gaming event. Hieronder zie je de reveal-trailer die tijdens het event getoond werd.

  In de trailer zien we dat de wereld sterk veranderd is. Naast de mechanische dieren uit Zero Dawn barst de wereld nu van het echte leven. We zien Aloy zowel boven als onder water oude architectuurlocaties doorzoeken, maar ook een nieuwe vijand die de mechanische dieren opnieuw kwaadaardig maakt.

  In Horizon Zero Dawn volgen we Aloy in een post-apocalyptische wereld waarin de mensheid teruggeworpen is tot primitieve jagers, terwijl de wereld overgenomen is door mechanische wezens. Aloy is een verschoppeling in haar stam vanwege haar afkomst, maar blijkt een cruciale rol te spelen in het overleven van de mensheid.

  Horizon Zero Dawn is lang exclusief voor PlayStation 4 geweest, maar zal deze zomer op PC via Steam beschikbaar komen. Horizon Zero Dawn is ontwikkeld door het Nederlandse Guerrilla Games en wordt gezien als een van de topreleases van de PlayStation 4.

  Het vervolg van Horizon Zero Dawn heeft nog geen datum gekregen, maar zal uiteraard op de PlayStation 5 verschijnen. Naast Horizon Forbidden West toonde Sony uiteraard nog veel meer games, kijk voor de overige reveals in ons overzicht.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.