Pikante PS Plus Essential games voor juli 2023 uitgelekt

News
woensdag, 28 juni 2023 om 15:30
ps plus ps5f1631005854
Na maanden waarin de nieuw toe te voegen PS Plus games goed geheim bleven, is het dit keer weer raak: de games zijn voortijdig uitgelekt. Bij de nieuwe PS Plus Essential games zit een heel interessante, die ook nogal pikant is!
Na maanden waarin Sony de line-up van PS Plus goed geheim wist te houden, is het dit keer meester-leaker Billbil-kun weer gelukt om de aankondiging voor te zijn. Bij de drie toe te voegen games zit een bijzonder pikante game: headliner deze juli is namelijk Call of Duty: Black Ops Cold War!
Deze titel is extra pikant omdat het een Activision game betreft en misschien wel de belangrijkste troef in het conflict rond de door Microsoft gewenste overname van Activision Blizzard. Dat de game nu naar PS Plus komt zou wel eens een nieuwe wending aan die hele overname kunnen betekenen. Microsoft beweert immers dat Call of Duty helemaal niet exclusief zou gaan worden als de overname beklonken zou worden, iets waar met name de FTC niet bepaald van overtuigd lijkt.
Hoe dat ook afloopt, PlayStation gamers kunnen vanaf volgende week waarschijnlijk met deze mooie game aan de slag. De gehele line-up ziet er als volgt uit:
Als de voorspelling van Billbil-Kun correct is, zullen deze games volgende week dinsdag, 4 juli beschikbaar komen.

Gratis games voor PS Plus Essential voor juni nu nog te scoren

Tot het zover is kunnen PS Plus abonnees de PS Plus Essential game voor juni nog downloaden. Tot 4 juli zijn nog beschikbaar:
Ook de PS Plus Extra en PS Plus Premium games van juni zijn nog beschikbaar. Dat was een mooie lijst, dus sla die games ook niet over!
Om de games ook na juli te kunnen spelen hoef je de games niet te downloaden, voor eind juli claimen is voldoende. Vanaf dat moment staan ze in je PS Plus library zolang je PS Plus Essential of hoger abonnement loopt en kan je ze altijd downloaden en spelen. Ook als je het laat verlopen en later weer activeert kun je je eerder geclaimde games weer spelen. Met de duurdere PS Plus Extra en Premium abonnementen kun je nog veel meer games gratis spelen, maar dan in een soort Game Pass-model.