De PS Plus Extra en Premium games voor juni 2023 zijn nu te spelen!

News
dinsdag, 20 juni 2023 om 11:00
ps plus games offlinef1654153793
Far Cry 6, Deus Ex, Vampire: the Masquerade, Killing Floor 2, Teenage Mutant Ninja Turtles en nog veel meer: de PS Plus games voor juni zijn beschikbaar in de PS Store!
Het maandelijkse feestje voor PS Plus Extra abonnees barst weer los: vorige week maakte Sony bekend welke games deze maand aan de populaire abonnementsdienst toegevoegd worden en nu zijn de games ook gratis te downloaden en te spelen!
De headliner is natuurlijk Far Cry 6, maar ook de rest van het aanbod mag er zijn. Er is voor ieder wat wils: retro-sidescrolling actie met de Teenage Mutant Ninja Turtles, First person actie met Deus Ex: Mankind Divided en Killing Floor 2, relaxt downhill fietsen met Lonely Mountains: Downhill en ook aan de jongste gamers is gedacht met Paw Patrol, Peppa Pig en DC League of Super-Pets.
In totaal zijn deze maand niet minder dan 23 games toegevoegd aan de dienst, naast de drie games voor PS Plus Essential!
De lijst van games die in juni toegevoegd worden aan PS Plus Extra is als volgt:
  • Killzone: Liberation (PSP)
  • Worms (PS1)
  • Herc’s Adventures (PS1)
  • Coded Soul (PSP)
Naast deze toegevoegde games gaat vandaag de PS Plus Celebration van start. Hiermee viert Sony het éénjarig bestaan van het vernieuwde PS Plus. Naast collectibles via PS Stars wist Sony ook te melden dat gewerkt wordt aan de optie om PS5 games te kunnen streamen! Cloud streaming zou beschikbaar moeten komen voor PS5 titels uit de PlayStation Plus Game catalogus, maar ook de Game Trials en sommige PS5 titels buiten de PS Plus selectie. Ongetwijfeld is dit een voorbode voor de vorige maand aangekondigde Project Q.
Tot die tijd zullen we het nog moeten doen met het downloaden al al die gratis te spelen games. Alle games zijn vanaf nu te downloaden en zijn speelbaar voor alle PS Plus Extra en PS Plus Premium abonnees.