Philips Hue wordt binnenkort flink duurder

News
woensdag, 18 januari 2023 om 8:00
philips hue starterkitf1650537436
Inflatie, crisis, je hebt het allemaal eerder gehoord. Veel dingen worden duurder door ongelukkige omstandigheden in de wereld. Vorig jaar was bijvoorbeeld de PlayStation 5 aan de beurt, maar er zijn nog veel meer prijsverhogingen. Zo gaan de prijzen van Philips Hue verlichting binnenkort ook flink omhoog.
Wie smart verlichting zegt, zegt al snel Philips Hue. Het bedrijf biedt allerlei mogelijkheden om je huis te verlichten in verschillende kleuren, die je zelf kunt aanpassen, of kunt synchroniseren met bijvoorbeeld een film. Maar als je van plan was binnenkort iets van Hue te kopen, is het misschien handig om het relatief snel te doen.
Want volgens Hueblog gaan de prijzen omhoog. Gemiddeld stijgen de prijzen met zo’n 10 procent per product. Er zijn ook producten die daar onder blijven, maar de Hue Outdoor Sensor maakt bijvoorbeeld een uitschieter naar 17 procent. De prijsverhoging geldt vanaf 1 februari.
Je ontkomt er ook niet aan door je Hue-producten uit het buitenland te laten aanrukken. De prijsverhogingen gelden namelijk voor heel Europa. Mogelijk kun je bij sommige winkels nog iets langer voor de oude prijs bestellen, maar dat is waarschijnlijk ook niet voor eeuwig.

Wat voor lichten biedt Philips Hue zoal?

Zoals gezegd heeft Philips Hue allerlei vormen van smartverlichting. Die kun je in je gewone lampen doen, of bijvoorbeeld achter je tv. Vorig jaar kwam het bedrijf ook met kerstverlichting, die je natuurlijk overal kunt gebruiken waar een lichtsnoer mooi staat.