Guardians of the Galaxy 3 krijgt niet echt een villain

News
dinsdag, 17 januari 2023 om 22:00
guardians of the galaxy vol 3 adam warlockf1673957370
Marvel heeft een nieuwe afbeelding vrijgegeven voor het derde deel van de Guardians of The Galaxy-franchise. De nieuwe afbeelding toont Adam Warlock (Will Poulter), een genetische gemanipuleerd personage met een rijke achtergrond in de strips.
Nadat de eindscène in Thor: The Dark World een cocon onthulde, hebben fans gewacht op de komst van Adam Warlock om te verschijnen in het Marvel Universe.
Het verhaal van Warlock in de film zal echter totaal anders zijn dat in de strips. In de strips is Ayesha de vrouwelijke versie van Warlock, maar in de film is Warlock gemaakt door Ayesha. De soevereine leider en hogepriesters van een genetisch gemanipuleerd buitenaards ras moeten de Guardians of the Galaxy vernietigen. Zoals de eerder uitgebrachte trailer laat zien, lijkt het erop dat Poulter’s vertolking van Warlock precies dat gaan doen.

Hij is eigenlijk als een baby

In een interview met Empire beschreef James Gunn Warlock als een baby. Gunn merkte dat Warlock geen goede kerel is in de film en voegde eraan toe dat zijn personage ingewikkelder is dan goed of slecht. “Hij is zeker geen goede vent. Wat we zien is de babyvorm van Warlock, net uit de cocon en hij begrijpt het leven niet zo goed. Hij is eigenlijk een baby.” Als Gunn een baby bedoelt die het leven uit helden slaat, dan is hij perfect. Beoordeeld op de lichaamsbouw van Poulter in de onlangs vrijgegeven afbeelding.
Gunn vertelde ook waarom hij Poulter koos om Warlock te spelen. De regisseur legde uit dat hij iemand wilde die jeugdig was en in gelijktijdig drama en komedie kon balanceren.
2560px will poulter 14781232622f1673957174
Poulter die vooral bekend is vanwege zijn rollen in Midsommar, The Maze Runner en We’re the Millers, onthulde dat hij fan is van de Guardians of the Galaxy-franchise en hij verheugd zich erop om zichzelf te introduceren in het Marvel Universe.