Philips Hue komt binnenkort met kerstverlichting

News
donderdag, 10 november 2022 om 12:30
christmas g7422a395a 1920f1668077779
Je wil er misschien nog niet aan denken, maar het is al best snel Kerst. Zeker als je al ruim van tevoren je versieringen wil regelen, wordt het misschien tijd om eens te gaan kijken of je kerstboomlampjes het nog doen. Mocht dat niet zo zijn, dan kun je vanaf dit jaar ook kiezen voor slimme verlichting van Philips Hue.
Wie graag smartverlichting wil komt al snel uit bij Philips Hue. Het hele jaar door kun je al lampen indraaien die van kleur kunnen veranderen of zich aanpassen aan bijvoorbeeld je muziek. Binnenkort kun je dat soort lampen ook in je kerstboom hangen.
Vanaf 15 november kun je namelijk Philips Hue Festavia in huis halen. Het is een verlichtingssnoer van 20 meter, met daarop 250 lampjes die van kleur kunnen veranderen. Die kun je bovendien bedienen met de Philiips Hue app, wat waarschijnlijk makkelijker is dan onder de boom de stekker uit het stopcontact trekken.
Festavia werkt samen met andere Philips Hue producten en heeft veel van dezelfde functies. Daarnaast heeft het snoer enkele unieke features, zoals een flikkerend effect om kaarsen na te bootsen en een sprankelend effect waarbij lampjes om de beurt even aan en uit gaan. Ook kun je de kleuren van je snoer van boven naar beneden langzaam in elkaar over laten gaan, of vijf kleuren kiezen die zich willekeurig over je boom verspreiden.

Waar kun je Philips Hue Festavia kopen?

Zoals gezegd verschijnt Philips Hue Festavia op 15 november, ruim op tijd om ze in je boom te hangen voor Kerst. Je kunt ze exclusief bestellen via de Philips Hue website. Wel zijn ze wat duurder dan gewone boomlampjes, want je moet 159,99 neertellen.