Petitie om Days Gone 2 uit te brengen scoort goed

News
zaterdag, 05 februari 2022 om 9:30
top 5 beste days gone skills om vroeg vrij te spelen 150230 1
Er is al een tijdje een petitie aan de gang waarin Sony wordt opgeroepen om met Days Gone 2 te komen. De originele Days Gone is namelijk uitermate geschikt voor een vervolg. De petitie nadert nu de 150,000 handtekeningen en dat is een belangrijke mijlpaal.
Veel Days Gone fans willen graag dat er een vervolg op de game komt. Het einde van de eerste game eindigde ook met een cliffhanger, dus er werd ook wel verwacht dat er een vervolg zou komen. Het lijkt er alleen niet op dat PlayStation dit van plan is, daarom is deze petitie op change.org er.

Waarom komt PlayStation niet met Days Gone 2?

Het is niet helemaal duidelijk waarom PlayStation Days Gone 2 niet wil uitbrengen. Dit komt door uitspraken van Jeff Ross, de regisseur van de game. Hij heeft namelijk gezegd dat hij teleurgesteld is in hoe Sony met de game is omgegaan. Volgens Ross heeft Sony nooit echt wat gezien in de game.
Er waren zeker wel plannen voor een vervolg en Ross dacht dat de game een van de grote reeksen van PlayStation kon gaan worden. Ross deelde ook hoe het vervolg er uit had kunnen zien. Helaas is dit er dus niet van gekomen en wegens de houding van PlayStation richting Ross en de studio achter de game heeft Ross de studio verlaten.
Dit maakt het dus lastiger voor een Days Gone 2. Mocht Sony toch overtuigd raken door de petitie, dan moet deze waarschijnlijk gemaakt worden zonder de regisseur van de eerste game. Het moet later blijken of de petitie ook echt effect heeft bij Sony.