Jeff Ross deelt hoe Days Gone 2 eruit had gezien

News
woensdag, 12 januari 2022 om 8:30
days gone review een bijzondere rit door een wonderschone wereld embargo in flags 149928 1
Jeff Ross, de regisseur van Days Gone, heeft verteld wat zijn plannen waren geweest als er een Days Gone 2 was gekomen. Hij vertelde over zijn ideeën tijdens een interview met USA Today.
Sinds Ross heeft laten merken dat hij teleurgesteld is in hoe Sony met Days Gone is omgegaan, komen er meer details over de situatie naar boven. Ross heeft nu verteld wat de plannen waren voor Days Gone 2, de game die Sony hem niet liet maken.

Hoe zou Days Gone 2 eruit zien?

In de ogen van Ross kon Days Gone een grote reeks worden. Er werd dus vroeg nagedacht over het verhaal van een mogelijk tweede en derde deel. Het zou doorgaan met het verhaal van de eerste game en ook de motor van het hoofdpersonage zou nog steeds een rol blijven spelen.
Er zou vooral iets veranderen in de gameplay. Zo had de speler gebruik kunnen gaan maken van meer NERO-tech items en ook had het mogelijk kunnen worden om bijvoorbeeld te kunnen zwemmen. Het zou een verbetering zijn op het eerste deel, maar zou wel echt een vervolg zijn en niet een compleet nieuw verhaal.
Helaas zit een vervolg op Days Gone er niet in. Sony zag het eerste deel niet als een succes. Ross zag dit anders en dacht dat de game een grote reeks voort had kunnen brengen, zoals zoals God of War of Uncharted. Dit komt er dus niet van en Ross is weg bij de studio waar hij Days Gone maakte, dus ook in dat opzicht lijkt de kans op een vervolg vervlogen.