Pedro Pascal onthult details The Mandalorian seizoen 3

News
zondag, 05 februari 2023 om 12:30
the mandalorian seizoen 2 trailer 2f1623829037
Nog iets minder dan een maand en het is eindelijk zover: seizoen 3 van The Mandalorian gaat op 1 maart in première op Disney+. Pedro Pascal onthult nu een klein tipje van de sluier.
Pedro Pascal was eerder deze week te gast bij The Tonight Show Starring Jimmy Fallon. Aangezien het derde seizoen van The Mandalorian bijna begint werd hij natuurlijk gevraagd of hij iets kon vertellen over de nieuwe afleveringen. ‘’Ik zal zeggen dat er meer Mandalorians zijn. Heel veel.’’

Keert Grogu terug in The Mandalorian seizoen 3?

Dan verklapt hij dat er een ‘grote, epische strijd’ aan zit te komen. ‘’Meervoud? Misschien?’’ dat laatste zegt hij in een twijfelende toon. Natuurlijk komt ook de geliefde Grogu oftewel Baby Yoda aan bod. Fallon grapt dat hij niet in dit seizoen zit, waarop Pascal antwoord:
‘’Ze kwamen niet uit zijn contract. Ze zijn nog aan het onderhandelen. Zijn hoofd is groter geworden dan zijn oren.’’
Dan op een serieuze toon vertelt de acteur dat het goed gaat met Grogu. ‘’Hij is nog aan het leren, aan het lesgeven. Hij wordt beschermd en hij is aan het beschermen.’’
Meer dan dat kan hij over het nieuwe seizoen niet prijsgeven. ‘’Ik denk dat als ik meer zeg ik vervangen zal worden, niet alleen als The Mandalorian, maar als mens.’’ Pascal grapt dat Disney’s technologie zo geavanceerd is, hij gewoon vervangen wordt met een andere Pedro Pascal.
The Mandalorian seizoen 3 begint dus 1 maart. Vorige maand deelde Disney de officiële trailer, waarin te zien is dat The Mandalorian voor het eerst naar Mandalore gaat.