Humble Bundle pakt uit met grote korting om bijzondere reden

News
zondag, 05 februari 2023 om 13:00
humble bundlef1675353527
Humble Bundle heeft een gloednieuwe bundel uit de doeken gedaan die Black History Month in het zonnetje zet. In de bundel zijn acht games te vinden van zwarte ontwikkelaars of met zwarte personages in de hoofdrol. Via de bundel bespaar je bijna honderd euro op de games.
De acht games die momenteel in een speciale Humble Bundle zitten zijn als volgt:
Wanneer je de games los zou kopen, zou je dat 123 euro kosten. Voor de bundel hoef je alleen slechts 9,19 euro te betalen om alle games toe te kunnen voegen aan je account. Daarmee steun je ook het goede doel Gameheads. Deze organisatie helpt kinderen in gezinnen met een laag inkomen en getinte jongeren om een start te geven aan hun carrière in de tech en game-industrie.

Humble Bundle viert Black History Month

"Februari is Black History Month, de maand waarin mensen in de Verenigde Staten en over de hele wereld terugkijken en reflecteren op de moeilijkheden en behaalde overwinningen van zwarte mensen in de geschiedenis", leest het bericht van Humble Bundle bij het lanceren van de bundel. "Om de maand te vieren op onze manier hebben we een bundel van geweldige games samengesteld van zwarte ontwikkelaars en met zwarte hoofdpersonen die centraal staan. De opbrengst helpt mee aan de volgende generatie game-ontwikkelaars en talenten tijdens hun leerroute."