Peaky Blinders teaser onthult Tommy's lot

News
maandag, 20 december 2021 om 12:30
peaky blinders 1f1627300393
In een nieuwe teaser voor Peaky Blinders seizoen 6 wordt er een grote hint gegeven. In de korte video die gedeeld is op Twitter zijn namelijk Tommy en Ada te zien en het lijkt erop dat één van de twee dit aankomende seizoen niet zal overleven.
Nu seizoen 6 van Peaky Blinders steeds dichterbij komt worden er korte teasers naar buiten gebracht. Al eerder was te zien dat Alfie Solomons te zien zal zijn in het nieuwe seizoen, maar nu is er ook een teaser te zien waarin er wordt gehint naar het lot van Thomas Shelby.

Einde van Thomas Shelby?

Seizoen 6 zal het laatste seizoen van de serie worden en het verhaal zal uiteindelijk afsluiten met een film. In de teaser zijn Ada en Tommy te zien. Ada maakt een opmerking waaruit kan worden gehaald dat één van de twee personages dit seizoen niet zal gaan overleven.
Het is dus ook mogelijk dat Ada dit seizoen niet zal overleven, maar het zou zeker niet onwaarschijnlijk zijn als dit over Tommy gaat, de serie werkt namelijk naar het einde, dus de dood van Thomas Shelby is niet ondenkbaar.
Het blijft een teaser dus niets is zeker, het is altijd mogelijk dat het zo in elkaar geknipt is dat het net zo lijkt alsof dit aan de hand is. Het zou niet slim zijn om grote spoilers te brengen van series of films, voordat deze te zien zouden zijn en kijkers zullen daar ook niet blij mee zijn. We zullen dus moeten afwachten tot seizoen 6 op Netflix verschijnt, voordat we erachter komen wat er echt met de Shelby's gaat gebeuren.