Tip: haal Hades nu op PS5 en PS4 voor een spotprijs bij MediaMarkt!

News
maandag, 20 december 2021 om 13:00
schermafbeelding 2020 09 28 om 134931f1601293801
De grote verrassing van 2020 was ongetwijfeld Hades. De geprezen indie-game is nu bij MediaMarkt voor een spotprijsje te scoren op de PS5 en PS4, dus sla snel je slag!
Voor de feestdagen is MediaMarkt bezig met een grote sale. Daardoor kan je nu lekker goedkoop je game-collectie aanvullen bij de grote webshop of kerstcadeaus inslaan. Dat komt nu helemaal goed uit, want door de lockdown is het onmogelijk geworden om je cadeautjes te kopen in de winkelstraten.
Nu heeft MediaMarkt een andere titel aan de sale toegevoegd en niet zomaar eentje, namelijk Hades voor de PS5 en PS4. De nieuwe titel van Supergiant Games, bekend van titels als Bastion en Transistor, heeft vriend en vijand verrast in 2020 en werd door velen uitgeroepen tot de beste game van het jaar. En je kan de game nu dus scoren voor een spotprijsje bij MediaMarkt.

Ontsnappen uit de onderwereld

In Hades speel je als Zagreus, de zoon van de God van de onderwereld. Hij is helemaal klaar met het leven in de Hel, dus besluit hij om te ontsnappen naar Mount Olympus. Dat avontuur is alleen een stuk lastiger dan het klinkt en verwacht dus vaak, heel vaak te sterven. Wanneer dat gebeurt, dan zal je weer helemaal van voor af gaan beginnen, maar met een aantal items die je blijft houden en de kennis die je hebt opgedaan. Zal het jou lukken om te ontsnappen uit de onderwereld?

Populair Nieuws