Update - Wereldwijde storing legt deel van het internet plat

News
dinsdag, 21 juni 2022 om 9:38
storingf1623744697
Het is weer eens raak op de vroege ochtend. Er is een reusachtige storing gaande wereldwijd. Dit heeft te maken met de storing die bij CloudFlare aan de hand is.

Update - Storing opgelost

Via Twitter meldt CloudFlare dat de problemen inmiddels gevonden zijn en een fix in de maak is. Langzaam maar zeker zouden websites die last hebben van de problemen weer moeten werken.
Oorspronkelijke bericht hieronder:
De CloudFlare storing maakt tal van websites onbereikbaar, waaronder chatapp Discord. CloudFlare is een Amerikaans bedrijf dat verantwoordelijk is voor tal van internetdiensten voor websites. Doordat veel websites gebruikmaken van de diensten, treft deze storing ook direct de aangesloten websites.
Een groot probleem is het zeker, want ook Nederlandse bedrijven worden getroffen. Gelukkig heeft CloudFlare zelf door dat er een storing aan de hand is en wordt er actief naar een oplossing gezocht. Zie hieronder het bericht van CloudFlare.

Wereldwijde internetstoring nog niet verholpen

Wanneer de storing precies wordt verholpen is nog onduidelijk. Dit bericht wordt bijgewerkt zodra er meer duidelijkheid is. Opvallend is ook dat storingsmelderplatform Allestoringen door de storing van CloudFlare niet bereikbaar is. Net als op vele websites wordt er een grote foutmelding getoond en een oplossing lijkt nog niet aanstaande.

Populair Nieuws