PC Gaming roundup: Heel veel aanbiedingen en gratis games!

News
zaterdag, 05 augustus 2023 om 10:00
pexels soumil kumar 735911f1620120564
Het is zomer, dus het aantal nieuwe gamereleases is op een hand te tellen. Maar niet getreurd, er zijn voor PC gamers talloze aanbiedingen en gratis games te vinden. Je hoeft dus nooit zonder games te zitten! Wij hebben de beste aanbiedingen voor je verzameld op Steam, Epic Games en daarbuiten.
Je zou het buiten niet direct zeggen, maar het is hartje zomer. De gamewereld komt even op adem voordat het najaarsseizoen volop start. Weinig nieuwe gamereleases dus, wat een ideaal moment is om je game library door te spitten, of deze goedkoop aan te vullen met nieuwe games. De koopjes en aanbiedingen zijn immers niet van de lucht, dus een uitgelezen moment om je slag te slaan! Wij hebben de beste aanbiedingen voor je op een rijtje gezet.
thumbnail ubisoftf1652708578

Ubisoft +

Dit is het laatste weekeinde dat je kan profiteren van de speciale aanbieding van Ubisoft. Wie nu een proefabonnement op Ubisoft+ neemt, speelt vrijwel alle Ubisoft games op PC en Xbox voor slechts één euro. Veel goedkoper dan dat wordt het niet.
De selectie is enorm uitgebreid met toppers als Assassin's Creed, Far Cry, Riders Republic, Steep, Anno en Rainbow Six. Veel van de games zijn ook meteen speelbaar met alle extra's en season pass content.
humble bundlef1675353527

Humble Choice

Een nieuwe maand betekent ook een nieuwe selectie Humble Choice. Deze maand bevat de Choice bundle de volgende games: Disco Elysium - The Final Cut, Chivalry 2, Road 96, Trek to Yomi, Arcade Paradise, SuchArt: Genius Artist Simulator, Tin Can en Hot Brass.
Al deze games krijg je als je 'lid' wordt van Humble Member wordt, voor 9,99 euro. Wie geen doorlopend abonnement wil afsluiten kan na afsluiten meteen weer opzeggen.
epic gamesf1645113725

Gratis games in de Epic Games Store

Wat is beter dan goedkoop? Gratis! We houden jullie natuurlijk elke week al op de hoogte van de gratis games in de Epic game Store, maar in dit overzicht mag die deal natuurlijk ook niet missen.
Ook deze week geeft Epic Games weer twee leuke games weg, waarbij je dit keer eens niet zelf midden in de actie staat. Benieuwd? Kijk snel, de games zijn gratis!

Fanatical

Vroeger was het Humble die de mooiste deals en goedkoopste games in bundles aanbood. Die eer is tegenwoordig weggelegd voor Fanatical. Fanatical heeft regelmatig scherpe deals, waar gamers flink hun voordeel mee kunnen doen.

Zo biedt Fanatical momenteel de Platinum Bundle aan, waarbij gamers 3, 5 of 7 games kunnen kiezen uit een lijst van 16, en daarvoor 9,99, 14,99 of 17,99 euro betalen. Er valt deze maand te kiezen uit games als Teslagrad (1 of 2), Oblivion, Kindom Come Deliverance, The Ascent en meer. Je vindt de Platinum bundle hier.
Nog veel interessanter zijn de overige bundles. Zo heeft Fanatical ook een Train Sim bundle, speciaal voor de liefhebbers van treintje rijden. De game biedt een realistische weergave van het het rijden met diverse treinsoorten en kent een vrijwel oneindig aantal DLCs. Voor slechts één euro scoor je Train Simulator inclusief vijf stuks DLC.
Wie meer wil, kan een van de duurdere tiers kiezen, maar de basisgame zit al vol content waar je voorlopig niet op uitgekeken raakt.
world of warplanes 51750f1691134390

World of...

Fans van Tanks, slagschepen en gevechtsvliegtuigen is het vast niet ontgaan: de World of Wargaming serie bestaat 25 jaar. Dat wordt gevierd met diverse gratis pakketten voor de drie World of.. games. De games zelf zijn al gratis te spelen, en nu dus met gratis extra's. Een prima moment dus om de games eens uit te proberen, het kost je niets!
pc game pass gamesf1648052750

Game Pass

In deze lijst mag Microsoft's Game Pass natuurlijk niet ontbreken. Wie nu een Game Pass Ultimate abonnement afsluit speelt meer dan honderd games op PC, Xbox en in de cloud. Dat kan nu extra voordelig, want Microsoft heeft het proefabonnement voor 1 euro teruggebracht.
Voor één euro speel je dus een maand lang heel veel games! Flight Simulator, Forza, Gears of War, Halo, alle bekende titels zitten er bij en meer! Let wel, na die maand ga je de reguliere abonnementsprijs betalen. Als je dat niet wil, cancel dan op tijd!