Speel alle Ubisoft games voor slechts één euro!

News
vrijdag, 28 juli 2023 om 12:00
thumbnail ubisoftf1652708578
Ubisoft heeft een uitgebreide catalogus aan spellen, met uiteraard Assassin's Creed, Rainbow Six, The Settlers, Far Cry, Rayman en Riders Republic. Die kan je nu allemaal spelen op PC of Xbox voor minder dan de prijs van een kop koffie.
Tijdens de Summer Game Fest liet Ubisoft gamers al kennismaken met de eigen abonnementsdienst Ubisoft+. In die periode kon iedereen zeven dagen lang de dienst gratis uitproberen. Nu doet Ubisoft dat nog eens dunnetjes over, maar dan een hele maand! Wie voor 7 augustus een proefabonnement afsluit kan een maand lang alle Ubisoft+ games spelen voor 1 enkele euro.
Wie een abonnement op Ubisoft+ neemt krijgt meer dan 100 Ubisoft games te spelen. Hier vallen vrijwel alle Ubisoft games die ooit uitgebracht zijn onder. Van de allereerste Assassin's Creed tot Assassin's Creed Valhalla, van Far Cry 1 tot 6, Riders Republic, Steep, Anno en nog veel meer. Veel van de games zijn ook meteen speelbaar met alle extra's en season pass content. Een deel van de games is ook speelbaar op de Xbox consoles.
Wie na de eerste maand Ubisoft+ zijn abonnement door laat lopen kan de komende tijd regelmatig nieuwe games verwachten op de dienst. Zo zullen de komende maanden Assassin's Creeed Mirage, The Crew Motorfest en Avatar Frontiers of Pandora meteen bij de lancering op Ubisoft+ beschikbbaar komen.
ubisoftplusf1690535394

Ubisoft+ uitproberen? Nu is je kans!

Naast games krijgen abonnees van Ubisoft+ ook 10 procent korting op Virtual Currency pakketten, maandelijkse (in-game) beloningen en worden nieuwe releases op de dag van release meteen toegevoegd aan de abonnementsdienst.
Ubisoft+ kost normaal 14,99 euro per maand, of 17,99 euro per maand voor Multi Access, waarbij ook Xbox games speelbaar zijn. Wie gebruik wil maken van de proefperiode van Ubisoft+ kan dat doen tot 9 augustus. Let wel op, na de eerste maand wordt het abonnement automatisch verlengd, tenzij je je abonnement voor die tijd weer opzegt!