Paddington 3 krijgt eindelijk een releasedatum

News
dinsdag, 24 oktober 2023 om 16:00
paddingtonf1698153633
Het heeft een behoorlijk lange tijd geduurd maar eindelijk is er goed nieuws voor fans van de Paddington filmreeks. Het derde deel, genaamd Paddington in Peru, heeft officieel een releasedatum gekregen. In 2025 zal de film eindelijk in de bioscoop draaien.
Het was geen verrassing dat er een derde Paddington-film in de maak was en de makers hebben voor deze film enkele indrukwekkende namen aan de cast toegevoegd. Onder andere Olivia Colman en Emily Mortimer zullen deel uitmaken van de cast.
De Paddington-films, gebaseerd op de beroemde kinderboeken over de vriendelijke beer Paddington, zijn al behoorlijk succesvol geweest. Het eerste deel, simpelweg Paddington uit 2014, en het vervolg Paddington 2 uit 2017, hebben het hart van zowel jonge kijkers als stiekem toch veel volwassenen veroverd. De charmante avonturen van Paddington in Londen, met zijn karakteristieke hoed en koffer, zijn geliefd bij velen.

Waar gaat Paddington in Peru over?

Paddington in Peru belooft een nieuw en opwindend hoofdstuk te brengen in het leven van de geliefde beer. Deze keer gaat Paddington zijn familie bezoeken en belandt hij per ongeluk in een mysterie in het Amazone-regenwoud van het Zuid-Amerikaanse land. Fans van de reeks kunnen zich verheugen op de kenmerkende humor die de Paddington-films zo geliefd hebben gemaakt.
Sony Pictures heeft onlangs aangekondigd dat Paddington in Peru, afhankelijk van het land, zal verschijnen in 2024 of 2025. In de VS en Canade verschijnt de film op 17 januari 2025, terwijl het Verenigd Koninkrijk al op 8 november 2024 naar de bioscoop kan. Wat de releasedatum in Nederland wordt is niet helemaal duidelijk.