Mission Impossible 8 release een jaar uitgesteld

News
dinsdag, 24 oktober 2023 om 12:00
mission impossible dead reckoning part one 1f1673445477
Mission Impossible kwam eerder dit jaar met het eerste deel van een tweeluik. Het tweede deel zou in 2024 verschijnen, maar dat is niet meer het geval. Mission Impossible 8 is uitgesteld naar 2025.
Wie uitkijkt naar de achtste Mission Impossible film heeft een tegenvaller te verwerken. De achtste film in de reeks wordt namelijk flink uitgesteld. Hij stond gepland voor 28 juni 2024, maar komt nu pas op 23 mei 2025 uit (via The Hollywood Reporter).
Dat heeft in ieder geval deels te maken met de staking van acteursvakbond SAG-AFTRA. Daardoor moest de productie van de film namelijk worden stilgelegd. Dat is nu meer dan drie maanden geleden en de staking is nog altijd niet voorbij, al gaan de grote Hollywood-studio’s binnenkort weer in gesprek met SAG-AFTRA.

Mission Impossible 8 titel lijkt ook veranderd

Opvallend genoeg lijkt de titel van de volgende Mission Impossible ook te zijn veranderd. De film zou eerst Dead Reckoning Part 2 heten, in navolging van Dead Reckoning Part 1, dat dit jaar verscheen. Nu noemt Paramount die titel alleen nergens meer.
Het is onduidelijk waarom die titel niet meer genoemd wordt. Mogelijk wordt hij veranderd, omdat Part 1 enigszins ondermaats presteerde. Het kan ook zijn dat de titel veranderd is omdat de film mogelijk niet meer het einde is van Ethan Hunt, wat eerst wel beweerd werd.