Nieuwe bol.com uitverkoop brengt veel game deals

News
dinsdag, 16 maart 2021 om 11:00
71aa7f97 logo bolcom wit pay off rgb2f1589981574
Pasen is nog niet eens in de buurt, maar bol.com ziet toch al reden om de festiviteiten te starten. Er zijn weer tal van nieuwe game deals te vinden in een nieuwe bol.com uitverkoop. Dit keer is onder andere korting te vinden op Hyrule Warriors: Age of Calamity, Marvel's Spider-Man: Miles Morales - Ultimate Edition en Watch Dogs: Legion Resistance Edition.
Pasen ligt weer in het verschiet en om dat te vieren, begint er alvast weer een nieuwe bol.com uitverkoop. Dit keer zijn het een aantal game deals die voorgeschoteld worden en die zijn zeker niet misselijk. Hieronder een scala met toffe deals die je nu kunt vinden.
Al deze titels zijn slechts een kleine greep uit de meer dan 400 titels die in de aanbieding zijn. Wees er dus snel bij als je wil profiteren. Zo scoor je kort voor Pasen toch nog lekker die titel met korting waar je al een tijdje naar uitkijkt. Een deel van de games, waaronder Devil May Cry 5 Special Edition en Watch Dogs Legion zijn ook inclusief gratis upgrade naar PlayStation 5.