Originele Spider-Man: No Way Home bevatte helemaal geen Multiverse

News
dinsdag, 04 januari 2022 om 9:00
xgn google image
Volgens de schrijvers van Spider-Man: No Way Home bevatte het originele verhaal voor de film helemaal geen Multiverse. Uiteindelijk is hier wel voor gekozen en heeft dit veel effect op de MCU.
Volgens Chris McKenna en Erik Sommers, de schrijvers van Spider-Man: No Way Home, speelde de multiverse helemaal geen grote rol in de eerste pitches van de film. Dit legden de schrijvers uit in een interview met Variety. Volgens McKenna kwam het idee van een multiverse pas later ter sprake bij het productieteam.
Voorafgaand hieraan bespraken de twee hoe de hulp bij het verhaal van No Way Home kwam in de vorm van de splitsen in 2019 tussen Disney en Sony. In de vergaderingen dachten ze ook na over het plot als Spider-Man niet in de MCU zou zitten. Hierdoor kwamen ze op nieuwe mogelijkheden voor de film, waar uiteindelijk het plot uit is ontstaan.

Multiverse zorgt voor nieuwe verhalen

Het Multiverse werkt bovendien niet alleen goed voor de nieuwe Spider-Man-film. Aangezien Spider-Man: No Way Home ingaat op dit concept, zijn kijkers effectief voorbereid op de gevolgen van de Multiverse. Zo zal Doctor Strange met de gevolgen van zijn acties omgaan in Doctor Strange in the Multiverse of Madness. Daarnaast zal Marvel verder gaan met het uitbreiden van de Multiverse. Zo zal Kang the Conqueror verschijnen in Ant-Man and the Wasp: Quantumania.

Populair Nieuws