Deze games krijgt PlayStation Now er in januari 2022 bij

News
dinsdag, 04 januari 2022 om 9:30
mortal kombat 11 ultimatef1606488678
De concurrentiestrijd tussen Sony en Microsoft blijft ook in het nieuwe jaar doorgaan. PlayStation Now krijgt daarom in januari 2022 weer een aantal nieuwe games erbij op de dienst.
Als er één ding is wat Netflix en andere streamingdiensten hebben bewezen, is dat mensen graag een maandelijks bedrag betalen om vervolgens toegang te krijgen tot een enorme bibliotheek aan content. En ook in de game-industrie is die trend goed te zien, met Sony en Microsoft die respectievelijk sterk inzetten op PlayStation Now en Xbox Game Pass.
Voor januari 2022 heeft Sony zes nieuwe titels om toe te voegen aan haar streamingdienst. De grootste titel is daarbij ongetwijfeld Mortal Kombat 11, de nieuwste titel in de legendarische fighter-reeks. Ook zal Final Fantasy XII: The Zodiac Age op PlayStation Now verschijnen, een remaster van de geliefde Final Fantasy-game.

Ruimte voor kleinere titels op PlayStation Now

Naast de grote blockbusters voegt Sony ook een aantal kleinere titels toe aan haar streamingdienst, maar waar ook zeker een aantal klassiekers onder vallen. PlayStation Now mag namelijk Kerbal Space Program: Enhanced Edition, Fury Unleashed, Unturned en Super Time Force Ultra welkom heten.
Je hoeft ook niet lang te wachten in januari om met deze nieuwe games aan de slag te gaan op PlayStation Now. De titels staan namelijk meteen op de dienst. In tegenstelling tot voorheen wordt er door Sony nu ook geen houdbaarheidsdatum gegeven voor de nieuw toegevoegde games.

Populair Nieuws