Jumanji-producent bevestigt vervolg

News
dinsdag, 04 januari 2022 om 8:30
jumanji the next levelf1600782604
Filmproducent Hiram Garcia geeft een veelbelovende update over Jumanji. Hij laat namelijk weten dat er plannen zij om te beginnen met het vierde deel in de reeks.
In een interview met Collider heeft Hiram Garcia, producer van de Jumanji-films, bevestigd dat er plannen zijn voor een nieuwe Jumanji film. Hij laat weten dat de film 'zeker gaat gebeuren'. Er zou onlangs gesproken zijn over de pitch voor de nieuwe film, die binnenkort naar Sony wordt gebracht. Deze film wordt dan het vierde deel van de Jumanji-franchise en het derde sinds de reeks in 2017 nieuw leven werd ingeblazen.
Beide nieuwe Jumanji-films waren grote hits, met hoofdrollen voor onder andere Dwayne Johnson, Kevin Hart, Jack Black, Karen Gillan, Nick Jonas en Awkwafina. De films ontvingen ook van critici positieve recensies.
Zowel Gillan, Hart als Johnson hebben interesse getoond om terug te keren in een nieuwe film, maar hebben volgens Garcia erg drukke schema’s. Desondanks werkt de timing volgens Garcia gelukkig wel goed. Naar verwachting wordt het script voor de nieuwe film binnenkort geschreven.

Ryan Reynolds mogelijk in Jumanji

Jumanji vertelt het verhaal van een videogame met dezelfde naam. Vier tieners spelen deze game en worden als volwassen avatars in de game getransporteerd om een zoektocht te voltooien: alleen dan kunnen ze terug naar de echte wereld.
Het vierde deel, dat werd aangekondigd in de mid-credits scène van The Next Level, suggereert ook dat Ryan Reynolds een rol zal hebben in de film. Of dat inderdaad in de film gerealiseerd wordt, is nog niet bekend.

Populair Nieuws