Opvolger van Gina Carano in Star Wars serie al gevonden?

News
woensdag, 03 maart 2021 om 10:30
huc2 008072 r f8683113f1614762274
Vorige maand werd Gina Carano plotseling ontslagen door LucasFilm, waardoor ze niet meer terug zal keren in The Mandalorian. Er lijkt nu bovendien al een opvolger voor de actrice te zijn gevonden voor een andere Star Wars serie.
Fans van The Mandalorian werden in februari onaangenaam verrast. Nadat Gina Carano namelijk een aantal controversiële uitspraken deed op social media over de huidige situatie in de Verenigde Staten, besloot LucasFilm om haar niet meer terug te laten keren in de Star Wars serie. Ondanks dat fans een petitie waren gestart, is nu duidelijk geworden dat er ook geen recast zal zijn voor de rol van Cara Dune.
Er is alleen ook nog een ander probleem opgedoken door het ontslag van Gina Carano. De actrice zou naar verluidt namelijk niet alleen gaan spelen in The Mandalorian, maar ook de rol van Cara Dune vertolken in de Star Wars serie Rangers of the New Republic. Sterker nog, het populaire karakter zou volgens geruchten zelfs de hoofdrol gaan spelen in de spin-off serie van The Mandalorian.

Opvolger gevonden voor Gina Carano?

De situatie lijkt LucasFilm en Disney is een lastige hoek te drijven, maar volgens LRM Online is het probleem nu al opgelost. Volgens de publicatie zal nu namelijk een ander karakter de leiding gaan krijgen in Ranger of the New Republic en eentje die bekend in de oren zal klinken van Star Wars fans. De eer zal namelijk gaan naar het karakter Hera Syndulla.
Dit personage heeft haar debuut gemaakt in de animatieserie Star Wars Rebels en zal dus haar live-action opwachting maken als het gerucht klopt. The Mandalorian bracht eerder al geanimeerde karakters ‘tot leven’, zoals fan favourite Ahsoka Tano.