Update - Nieuwe Coolblue PS5 voorraad loting begonnen

  Terwijl de PlayStation 5 nog steeds niet aan te slepen is, druppelt er hier en daar wat nieuws binnen over de komst van nieuwe voorraad. Dit keer vanuit de hoek van Coolblue. De webwinkel heeft namelijk in een tweet gemeld dat er voorraad onderweg is en dat deze komende week weer verloot wordt v ia de site.

  Update - De PS5 voorraad loting is live

  Coolblue heeft op haar website aangegeven dat de loting weer gaat beginnen. Om kans te maken op de PS5 voorraad moet je je inschrijven via de Coolblue app. Vervolgens heb je de kans om een speciale PS5 bundel in huis te halen. Lees hier op de website alle informatie.

  De nieuwe voorraad van Coolblue zou momenteel onderweg zijn naar de retailer en op 8 of 9 maart beschikbaar moeten zijn. Op dat moment vindt namelijk de loting plaats van de console. Dat meldt Coolblue via Twitter als antwoord op een vraag van een klant. Er is dus een loting aanstaande waarvoor je de website van Coolblue in de gaten moet houden. Meer informatie kan de twee, die je hieronder kunt lezen, niet geven, maar gamejournalist Ron Vorstermans heeft wel meer info.

  Hij meldt namelijk dat het gaat om ongeveer tweeduizend PlayStation 5 consoles met disc. Er zouden volgens Vorstermans ook nog voorraden van de console zonder disc onderweg zijn, maar hoeveel dit er zijn kan hij niet melden. Hoewel Vorstermans het vaker goed heeft, deed Coolblue zelf geen uitspraken over de aantallen. Dit blijft dus nog even onbevestigd.

  Eerste PS5 voorraad ook via Coolblue verloot

  Coolblue verlootte eerder al haar eerste PlayStation 5 voorraden. Toen moest er een Sinterklaasgedicht gemaakt worden en en schoen gezet worden om kans te maken op deelname aan de loterij. Dit keer zal het waarschijnlijk niet zover komen dat mensen een dergelijke actie moeten ondernemen, maar een loting blijft een kwestie van geluk hebben, al schijnt de voorraad die onderweg is dus veel groter te zijn dan de 180 consoles die in november voorbij kwamen.

  Andere winkels schijnen ook nieuwe PS5-voorraad te krijgen komende dagen. In ons handige overzicht melden wij je telkens waar de console te koop is. Houd dit daarom goed in de gaten!

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.