Disney+ maakt mogelijk nieuwe Star Wars serie over Ahsoka Tano

News
dinsdag, 24 maart 2020 om 10:57
Onlangs is bekendgemaakt dat Daredevil-actrice Rosario Dawson een rol zou hebben gescoord in seizoen twee van de succesvolle Disney+ serie The Mandalorian. Wie Dawson precies gaat spelen is nog niet bekend, maar velen vermoeden dat ze de Jedi Ahsoka Tano zal spelen. Nu gaan er geruchten rond dat deze Jedi wellicht een eigen serie zal krijgen.
In Star Wars: The Rise of Skywalker hebben we afscheid moeten nemen van een aantal geliefde personages, maar er staat ons in de toekomst genoeg te wachten. Zo zijn er wekelijks nieuwe afleveringen te zien van de bekende animatieserie Star War: The Clone Wars en is een tweede seizoen van de populaire Disney+ serie The Mandalorian in de maak. Het is onlangs bekendgemaakt dat actrice Rosario Dawson een rol krijgt, mogelijk die van Ahsoka Tano, een Jedi die al zeven seizoenen te zien is in Star Wars: The Clone Wars.

Eigen serie?

Vrij kort na deze bekendmaking, begonnen er geruchten rond te gaan dat dit personage meer zal krijgen dan een rol in seizoen 2 van The Mandalorian. Volgens The Hollywood Reporter zou Disney+ een spin-off serie willen maken voor Ahsoka. De bron lijkt erg betrouwbaar te zijn en het zou zeker geen gek idee zijn.

Populair Nieuws