3 feitjes over The Lord of the Rings serie!

  Sinds de productie van de Lord of the Rings serie van start is gegaan zitten we allemaal op het puntje van onze stoel voor nieuws over deze ongetwijfeld enorm vette serie. Na zes fantastische films over Middle Earth kunnen wij er nog steeds absoluut geen genoeg van krijgen.

  New Line Cinemas

  Tijdperk

  We weten dat de serie zich af zal spelen in de ‘tweede era’ is. Dit tijdperk is eeuwen voor de release van het eerste deel van de trilogie, The Fellowship of the Ring. Ook is het tientallen jaren voordat Bilbo Balings op avontuur ging in ‘The Hobbit’. De tweede era is in de tijd dat Sauron voor het eerst zijn legers ging verzamelen voor zijn ene doel, macht. Nu weten we natuurlijk hoe die afloopt voor Sauron, maar we weten nog maar een minimaal aantal dingen over de route naar de mislukking.

  Personages

  In de serie zullen we ongelofelijk veel backstory van de wereld zoals het zich in Middle Earth afspeelde. Veel weten we nog niet over de personages die zullen gaan voorkomen in de serie, maar een aantal dingen gelukkig wel. Zo is het bekend dat Galadriel, Elrond en ook de kwade heer Sauron een rol zullen spelen in deze stap terug in de tijd van de fantasiewereld.

  Ook is bekend dat Actrice Morfydd Clark de rol van een jonge Galadriel op zich zal nemen. We weten nog een aantal namen die in de serie voor zullen komen, zoals onder andere Markella Kavenagh, Joseph Mawle en Robert Aramayo. Wie al deze mensen zullen gaan spelen is echter nog niet duidelijk. Wel weten we dat Lord of the Rings er nooit in faalt goede personages op beeld te zetten.

  New Line Productions, Inc.

  Backstory

  Dat personages als Elrond, Galadriel en Sauron in de serie voorkomen kan alleen maar enorm veel nieuwe supervette verhalen laten zien. Natuurlijk zijn we allemaal al bekend met deze personages van de films, maar zo veel is er nog helemaal niet bekend over de vroegere jaren van de levens van deze duizenden jaren oude wezens.

  Zo weten we hartstikke goed dat Elrond erbij was toen Isildur de ring van de vinger van Sauron af wist te hakken, maar hoe is hij daar gekomen? En weten we heel erg goed dat Galadriel een enorm krachtige elf is, maar hoe heeft zij deze macht ontwikkeld? Dit zijn allemaal dingen waar we hoogstwaarschijnlijk meer te weten over zullen komen in de serie. Sauron zelf is natuurlijk in de voorgaande zes films één van de belangrijkste personages geweest, maar ook over hem weten we eigenlijk maar een heel beperkt aantal dingen. Dat hij slecht is weten we en dat hij de ring gemaakt heeft ook, maar wie was Sauron toen hij de wereld veroverde? Dit hopen wij allemaal uit te vinden in deze serie over de geweldige wereld van The Lord of the Rings.

  De serie zal zich net als de films afspelen in Nieuw-Zeeland. Voor de rest is bekend dat de makers van plan zijn minimaal vijf seizoenen te maken en daar een budget van maar liefst een miljard euro voor hebben ontvangen.

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.