Opnames Uncharted film toch nog niet begonnen

News
vrijdag, 17 juli 2020 om 9:00
uncharted nathan drakef1639658089
Al een paar dagen lijkt het erop dat de opnames voor de langverwachte Uncharted film binnenkort gaan beginnen. Door een instagram post van Tom Holland leek het zelfs even alsof de eerste draaidag officieel achter de rug was. Dat blijkt niet het geval te zijn, maar Sony hoopt toch snel te kunnen beginnen.
Eigenlijk hadden de opnames voor de film in maart al moeten beginnen, maar door de uitbraak van COVID-19 kon dat niet doorgaan. Tom Holland plaatste op 15 juli een foto op Instagram van zijn stoel op de set met het bijschrift ‘day one’. Velen zagen dat als bevestiging dat de eerste draaidag van Uncharted begonnen was.
Dat blijkt alleen niet zo te zijn, zoals Sony Pictures Entertainment liet weten aan Games Radar. De crew van de film is nog bezig met voorbereidingen, maar hoopt snel te kunnen beginnen met de opnames. Wat Tom Holland dan precies bedoelde met zijn post is onduidelijk. Wellicht ging het om dag één van de voorbereidingen op de opnames, maar het kan ook om een ander onderdeel van het productieproces gaan.

Uncharted film is een moeizame productie

De lockdown is lang niet de enige vertraging die de Uncharted film in de loop der jaren heeft opgelopen. Hoewel het project al zeer geruime tijd in ontwikkeling is, is het pas sinds kort goed op weg. Er is voor die tijd bijvoorbeeld al een groot aantal regisseurs versleten. Ook zijn er veel acteurs overwogen voor de rol van Nathan Drake. Deze rol gaat nu dus naar Tom Holland, terwijl Ruben Fleischer (Venom, Zombieland) de regie op zich neemt. De beoogde releasedatum van Uncharted is momenteel 15 juli 2021.