De Uncharted film zoekt weer een nieuwe regisseur nadat de laatste is weggegaan.

  Dan Trachtenberg is gestopt met het regisseren van de Uncharted film, laat Deadline weten. Trachtenberg was regisseur sinds januari 2019 waar hij Shawn Levy opvolgde toen hij weg ging van het project. En niet alleen de regisseurs veranderen snel, want de film kent ook al een aantal schrijvers die een poging hebben gedaan voor het script.

  Sony is nu al voor de vierde keer opzoek naar een nieuwe regisseur voor de Uncharted film. Voor Levy regisseerde Seth Gorden de film en voor hem hebben Neil Burger en David O. Russel het ook nog geprobeerd. Wel staat nog steeds vast dat Tom Holland de rol van Nathan Drake gaat spelen in de film. Wel een jongere, minder ervaren versie.

  Ook heeft het project al veel schrijvers gezien. De eerste versie is geschreven door Joe Carnahan die aan de A-Team heeft gewerkt. Die werd vervangen door Rafe Judkins die aan Agent of Shield heeft gewerkt. En die versie werd weer vervangen door een versie van Jonathan Rosenberg en Mark Walker.

  Niet alleen de Uncharted film heeft problemen bij Sony

  Dit is al de tweede keer in een korte tijd dat er in een project met Tom Holland wat problemen opborrelen. Eerder deze week werd namelijk bekend dat Spider-Man waarschijnlijk uit het MCU wordt gehaald. Dit omdat onderhandelingen tussen Sony en Disney zijn vastgelopen nadat Disney een veel groter gedeelte wil van de Spider-Man franchise. Nu is Kevin Feige de CEO van Marvel Studios van het Spider-Man project afgehaald en gaat Sony de films weer zelf maken.

  Uncharted 4: A Thief's End

  Verkijgbaar vanaf 10 may 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.