No Man's Sky Desolation update brengt vette horror

  Een gaaf ogende No Man's Sky Desolation update gooit de game op zijn kop. Het doorgaans vrolijke ruimteverkenningsavontuur wordt in een horrorspel veranderd. Dit is een update die bij veel gamers vooralsnog goed wordt ontvangen.

  De nieuwe No Man's Sky Desolation update doet een beetje denken aan de Alien films. Het gaat om een gratis update die nieuwe content aan het spel toevoegt.

  Wat is de No Man's Sky Desolation update?

  Met de No Man's Sky Desolation update worden nieuwe horror elementen toegevoegd. Op het moment kende No Man's Sky al de Whispering Eggs als een horor-achtig element. Dit is daarentegen niks met wat de nieuwe update lijkt te brengen. Er worden vervallen vrachtschepen toegevoegd en er zullen buitenaardse plagen ontstaan die het gevoel geven dat je in een horror film bent beland. Even lijkt het alsof monsters uit Dead Space komen.

  Nieuwe beelden geven al een indruk hoe de No Man's Sky Desolation update uitpakt. Op de beelden is te zien hoe griezelige verlaten vrachtschepen worden verkend. Dit gebeurd allemaal in No Man's Sky stijl, alleen dan met de nodige spanning eroverheen. Tevens treffen we in sommige vrachtschepen aliens en ander gespuis aan.

  De update produceert nieuwe verlaten vrachtschepen, met elk hun eigen gevaren, ontwerp en rampen waardoor de bemanning op de vlucht sloeg. Er zullen flink wat spookachtige schepen tussen zitten met flikkerende lichten, mislukte levensondersteunende en zwaartekrachtsystemen, malafide beveiligings-AI en nesten vol met buitenaardse wezens.

  De game ontvangt regelmatig patches. Op de website staat de laatste patch note.

  No Man's Sky

  Verkijgbaar vanaf 10 august 2016

  Meer over deze game
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.