Uncharted film eindelijk goed op weg volgens Tom Holland

  De komende film rondom Sony exclusieve game Uncharted moet het probleem van de videogame verfilmingen oplossen. Althans, dat vindt acteur Tom Holland. Hij vertolkt de jonge Nathan Drake in de film en is behoorlijk optimistisch over het project.

  Videogame verfilmingen slaan in negen van de tien gevallen de plank behoorlijk mis. De films gaan het verhaal uit de game op een hele slechte manier of weten de essentie hiervan niet te pakken. Daarbij zijn gameverfilmingen meestal niet succesvol. Uncharted gaat dit probleem oplossen volgen acteur Tom Holland.

  Holland denkt dat de aanpak in de Uncharted film precies goed is. Hij vertelde aan IGN dat de film gaat doen wat de meeste films over games niet doen. Dat is het vertellen wat de oorsprong is van de games. Op deze manier krijgt iedereen tegelijkertijd te zien wat er in de film gebeurt, zonder dat dit effect heeft op de vertelling in de games. De plank kan dus bijna niet misgeslagen worden volgens de acteur. Hij is dan ook behoorlijk enthousiast over de film, waar we al een hele tijd op moeten wachten.

  Uncharted film kent flink wat vertragingen

  De film heeft namelijk behoorlijk wat vertragingen opgelopen. Er zijn al vijf regisseurs opgestapt en momenteel is de zoektocht naar een nieuwe regisseur nog gaande. De laatste regisseur was Travis Knight, die opstapte in verband met een planningsprobleem. Volgens de laatste geruchten worden er gesprekken gevoerd met Reuben Fleischer, de regisseur van de Venom film.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.