'Opnames The Mandalorian seizoen 3 stilgelegd'

News
donderdag, 13 januari 2022 om 17:30
the mandalorianf1642078462
Wanneer we het derde seizoen van The Mandalorian te zien zouden krijgen is nog niet bekend, maar het zou mogelijk nog wel even duren. De serie heeft naar verluidt namelijk voorlopig haar opnames moeten stilleggen.
In oktober 2021 begonnen de opnames voor het derde seizoen van The Mandalorian. Veel fans hopen dat we dit jaar nog iets te zien zouden krijgen van het nieuwe seizoen, maar de kans is nu wel wat kleiner, want de opnames zijn namelijk naar verluidt stilgelegd.
Volgens Bespit Bulletin werd deze beslissing gemaakt en keren de cast en crew voorlopig niet terug na de kerstvakantie op de set. Dat komt voort uit het aantal COVID-19 besmettingen in Los Angeles. Lucasfilm heeft namelijk liever dat iedereen even wacht, totdat ze weer veilig aan de serie kunnen werken. Anders is de kans groot dat de productie alvast verder gaat, maar mogelijk weer moet stoppen wegens besmettingen. Een ‘harde terugkeerdatum’ zou mogelijk nog niet zijn vastgesteld.

Stand-in in The Mandalorian

In het derde seizoen van The Mandalorian zal Pedro Pascal mogelijk niet in alle scenes met 'Mando' te zien zijn. Hij is namelijk ook bezig met de opnames van The Last of Us. Iemand anders zal de rol van Din Djarin voor hem spelen in scenes waarin de acteur zijn helm op heeft. Volgens Giancarlo Esposito, die Moff Gideon speelt in de serie, heeft de productie al vaker deze oplossing gebruikt om om de volle agenda van Pascal heen te werken.
In The Mandalorian volgen we een eenzame revolvervelheld die zijn weg zoekt door de buitengebieden en geld verdient als premiejager, dat verandert alleen allemaal wanneer hij in aanraking komt met een opmerkelijk wezentje. Wanneer we het derde seizoen kunnen verwachten op Disney+, is nog niet bekend.