John Cena keert graag terug in Fast and Furious 10

News
donderdag, 13 januari 2022 om 17:00
Alhoewel niet elke acteur graag terug wil keren naar de Fast and Furious franchise, heeft John Cena laten weten dat dat niet voor hem geldt. Hij wil enorm graag weer de rol van Jakob Toretto op zich nemen in Fast and Furious 10.
John Cena is op het moment aan het touren om de film Peacemaker te promoten. Tijdens deze tour komt de oud-WWE speler ook terecht bij Good Morning America, wij hij gevraagd wordt of hij terug wil keren naar de Fast and Furious franchise. Met veel enthousiasme vertelt Cena dat hij erg graag terug wil keren, hij zit met smacht te wachten tot hij gevraagd wordt. De acteur weet dat de opnames bijna gaan beginnen, en hij wil niets liever dan daarbij zijn. Dit enthousiasme geld alleen niet voor iedereen.
Alhoewel Vin Diesel en Dwayne Johnson (The Rock) de strijdbijl begraven hebben, zit het nog steeds niet helemaal lekker tussen de twee acteurs. Eerder heeft Johnson al laten weten dat hij niet meer terug wil keren in Fast and Furious 10 vanwege de ruzie tussen Diesel en Johnson. Deze ruzie zou in 2019 zijn opgelost, maar toch slaat Johnson de uitnodiging om mee te doen in Fast 10 af. Diesel heeft het onlangs nog geprobeerd door Johnson uit te nodigen, maar deze uitnodiging werd met harde woorden afgeslagen.

Wanneer komt er een einde aan Fast and Furious?

De tiende editie uit de Fast franchise is overigens uitgesteld naar 2023. Op 7 april komt de film, als alles op rolletjes loopt, uit. Dit tiende deel is overigens niet meteen de afsluiter voor de Fast and Furious franchise. De explosieve reeks wordt namelijk afgesloten met één groot slotstuk: Fast and Furious 11. De meeste karakters die ooit zijn voorgekomen moeten terugkeren in deze slotfase, behalve uiteraard The Rock en de overleden Paul Walker.

Populair Nieuws