Gratis game van 13 januari in Epic Games Store onthuld

News
donderdag, 13 januari 2022 om 18:00
epic gamesf1645113725
Epic Games blijft gratis games uitdelen. Ook deze week mogen we weer een leuke game in onze library bijschrijven. Ook heeft Epic de gratis game voor volgende week bekendgemaakt.
Epic Games gaat weer vrolijk door met waar zij inmiddels bekend om staat: elke week een gratis game weggeven! Deze week is dat de game Galactic Civilizations III. Galactic Civilization III is een 4X turn-based strategiespel ontwikkeld door Stardock. Het is het vervolg op Galactic Civilizations II: Dread Lords en speelt zich 10 jaar na de oorlog met de Dread Lords af. De aarde is afgeschermd door een Precursor schild. Uiteindelijk is je doel om het helaal te veroveren door de thuiswereld van je tegenstander op te blazen. Hoe, dat bepaal je zelf. Ga je er guns blazing op af, of pak je het tactischer aan met handel en vriendschappen te sluiten met andere rassen, de keuze is aan jou.

Galactic Civalization III gratis op de Epic Games Store

Epic Games heeft er inmiddels een behoorlijke traditie van gemaakt om gratis games weg te geven. Al ruim twee jaar maakt Epic Games wekelijks minimaal één game gratis beschikbaar. In tegenstelling tot veel abonnementsvormen als Amazon Prime, PS Plus, Games with Gold of Humble Choice, zijn de games van Epic Games echt gratis: er is geen abonnementsvorm voor nodig.

Claim hier Galactic Civilazations III in de Epic Store!

Epic Games houdt het niet bij Galactic Civalizations III, ook de nieuwe game van volgende week is alvast bekendgemaakt. Vanaf volgende week donderdag mogen we de game Relicta gratis claimen. Relicta is een leuke first-person puzzle game die speelt met gewicht en zwaartekracht.

Je kan de gratis games alleen in de periode tussen donderdag 17:00 en precies een week erna claimen, maar de game is en blijft daarna voor altijd in je account en gratis te spelen. Je hoeft de game niet eens te downloaden of te spelen, als je de game in de gratis periode claimt is hij daarna op elk moment te downloaden uit de Epic Games Store.