De beste gaming setup van Trust voor New World

Article
woensdag, 13 oktober 2021 om 17:00
new world spearf1634118351
Grote MMO’s als World of Warcraft, Final Fantasy XIV en The Elder Scrolls Online hebben er een nieuwe concurrent bij. New World is namelijk recent gelanceerd en weet meteen veel spelers aan zich te binden. Wil je meteen goed met de nieuwe MMO beginnen, dan is deze gaming setup van Trust het ideale startpunt!

Trust GXT 970 Morfix

MMO’s verschillen op veel manieren van andere games, maar één ding waar veel spelers meteen aan denken is de enorme hoeveelheid aan skills die je tot je beschikking hebt. In New World is dat alleen wel iets anders dan bij World of Warcraft of Final Fantasy XIV, omdat het gevechtssysteem van de nieuwe MMO veel meer gericht is op een actieve speelstijl, waarbij je bijvoorbeeld moet richten met een boog of musket en je zelf moet zwaaien met je zwaard.
Toch zal je in New World een hoop vaardigheden tot je beschikking krijgen die veel spelers direct onder hun vingers willen hebben. De Trust GXT 970 Morfix is daarvoor een ideale accessoire. De gaming muis heeft namelijk maar liefst negen knoppen aan de zijkant, maar je kan de plaat ook vervangen voor een bijgeleverde plaat met drie knoppen. Op die manier kan je de Trust GXT 970 Morfix makkelijk aanpassen naar jouw speelstijl en heb je altijd genoeg knoppen tot je beschikking in New World.
trust gxt 970 morfixf1634118665

Trust GXT 758 XXL muismat

Het gevechtssysteem van New World is dus lekker actievol, maar dat betekent ook dat foutjes extra hard worden afgestraft. Heb je bijvoorbeeld een rondlopende vijand in het vizier van jouw krachtige musket, maar houd je muismat net even te vroeg op, waardoor je het schot mist? Die fout kan het verschil tussen leven en dood betekenen in New World, of het nu gaat om PvP of PvE.
Je wil daarom niet alleen een muismat die ervoor zorgt dat jouw muis lekker kan glijden en geen enkele frame mist, maar ook eentje die groot genoeg is. Een perfect voorbeeld daarvan is de Trust GXT 758 XXL. De muismat doet zijn naam eer aan, want het stoffen oppervlakte is namelijk maar liefst 93 centimeter breed en 30 centimeter hoog. Genoeg ruimte dus voor je muis en ook voldoende real estate om je toetsenbord op te stallen. Ben je een groot liefhebber van RGB-verlichting, dan is de kleurrijke Trust GXT 764 Glide XXL perfect voor je!
trust gxt 863 mazz 5f1630584532

Trust GXT 863 Mazz

Hoewel je rechterhand veel van het belangrijke werk zal verrichten in New World, moeten we niet de accessoire vergeten die onder je linkerhand rust: het toetsenbord. Dat stukje hardware is namelijk bijna even belangrijk als de muis in een MMO. Niet alleen kan je namelijk veel shortcuts binden aan je toetsenbord, je vingers zullen zeker geen nee zeggen tegen wat comfort bij het vele lopen, rijden en berichten typen. Helemaal als je urenlang achter elkaar New World gaat spelen.
Wat ons betreft is de GXT 863 Mazz de perfecte toetsenbord voor de MMO in de line-up van Trust. Het gaat hierbij namelijk om een mechanical keyboard met Outemu Red switches. Dit betekent dat je niet enorm veel kracht hoeft te zetten om de knoppen in te drukken, maar ook dat ze snel reageren op jouw input. Helemaal ideaal als Amazon eindelijk besluit om double tap to dodge toe te voegen aan New World.
trust gxt 414 zamak gaming headsetf1634119042

Trust GXT 414 Zamak

De onderscheidende factor van MMO’s ten opzichte van andere genres is natuurlijk dat je in een wereld rondloopt die bevolkt wordt door andere spelers. Daardoor kan je ideaal samen met vrienden spelen, maar in je eentje spelen is natuurlijk ook een optie. Wanneer je alleen de moeilijkere content in New World gaat doen, zoals dungeons, dan zal je wel de hulp moeten inschakelen van je medespelers.
Daarbij is het ook geen overbodige luxe om een gaming headset te hebben waardoor je glashelder kan communiceren met je team- of clangenoten. De Trust GXT 414 Zamak heeft daarvoor de juiste microfoon in huis. Niet alleen dat, je kan dankzij de headset ook genieten van alle indrukwekkende audio die New World te bieden heeft, van de rustieke geluiden van de nieuwe wereld tot aan de enorme knal van een musket. En als kers op de taart zijn de oorkussens zo zacht en groot, dat je die zonder problemen uren achter elkaar op je oren kan houden.
trust gxt 712 resto pro gaming chairf1634132746

Trust GXT 712 Resto Pro Chair

We hebben het al een paar keer eerder benoemd: het is goed mogelijk dat je New World tot in de kleinste uurtjes aan het spelen bent. Net zoals veel andere MMO’s is de gameplay namelijk zeer verslavend en steeds denk je ‘nog even één quest doen voordat ik ga slapen’. Maar je wil natuurlijk wel opstaan na je uitgebreide gamingsessie met een rug die niet kapot is.
Een comfortabele gaming chair zoals de Trust GXT 712 Resto Pro is dan ook de perfecte accessoire voor jouw rug en zitvlees. De ergonomische stoel is namelijk aan te passen naar jouw lichaam, zodat je urenlang achter elkaar comfortabel kan gamen. En met de aparte kussentjes kan je helemaal jouw onderrug en nek ontlasten terwijl je New World aan het spelen bent. De stoel is bovendien extra breed, zodat iedereen en comfortabel in kan zitten.
Wil je op de hoogte blijven van alle producten van Trust? Check dan de speciale Trust-pagina op XGN.nl, waarbij je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws rondom de Nederlandse fabrikant en de beste gaming accessoires!