Book of Boba Fett-personage had dood moeten gaan in The Mandalorian

News
donderdag, 24 juni 2021 om 12:00
mandalorian fennec shandf1603459596
We krijgen nog een nieuw verhaal van Boba Fett en zijn rechterhand, Fennec Shand. Dit had alleen in eerste instantie anders moeten lopen, want Shand zou in het eerste seizoen van The Mandalorian al moeten sterven.
Fennec Shand kwam voor het eerst voor in de aflevering The Gunslinger van The Mandalorian. Fennec was het doelwit waar Din Djarin achteraan moest samen met Toro Calican. Uiteindelijk besloot Toro het doelwit neer te schieten. Hier had Fennec eigenlijk uit de serie moeten verdwijnen, maar een mysterieus personage kwam haar redden.
Het was pas in het tweede seizoen dat we erachter kwamen dat het hier ging om Boba Fett die Fennec heeft gered. Uiteindelijk kwam Fennec in meerdere afleveringen van The Mandalorian terug en krijgt ze zelfs een hoofdrol in The Book of Boba Fett, maar dit was eigenlijk helemaal niet de planning.

Plannen The Mandalorian anders gelopen

Fennec kreeg eigenlijk als personage maar een aflevering gericht aan haar, The Gunslinger. Na deze aflevering was het de bedoeling dat we niets meer zouden zien van de premiejager en zou ze na het schot van Toro moeten overlijden. Zelf zegt Ming-Na Wen (Fennec Shand), “dat de Force haar bijstond,” maar de kans is natuurlijk veel groter dat er tijdens het schrijven een wending is genomen om ruimte te maken voor het verhaal van Boba Fett en Fennec Shand.
The Book of Boba Fett is ondertussen compleet gefilmd en gaat de laatste fase van ontwikkelen in. Mogelijk krijgen we binnenkort de eerste trailer, maar dat is nog even afwachten.

Populair Nieuws