'Lupin Part 3 bevat een Sherlock Holmes-type'

News
dinsdag, 22 juni 2021 om 10:00
lupin part 2 persbericht 2f1624302159
De eerste twee seizoenen van Lupin houden heel Netflix in hun greep en dat houdt voorlopig nog niet op. Hoewel we pas net het tweede seizoen van het bloedstollende verhaal kunnen bekijken, is Netflix al druk bezig met een derde deel in de reeks. Dankzij een Sherlock Holmes-achtig personage krijgen we daarin misschien het meest spannende kat-en-muisspel ooit te zien.
De eerste twee delen van de Netflix-serie Lupin vallen goed in de smaak bij kijkers. Sinds seizoen 2 te zien is staat de serie continu in de top tien van Netflix. Het is dan ook niet heel gek om te bedenken dat Lupin voorlopig niet verdwijnt, want Netflix heeft ook wel in de gaten dat de fans meer willen.
Onlangs is er onthuld dat Lupin Part 3 pas in het begin van 2022 te zien is, maar dat houdt niet tegen dat er alsnog geruchten, lekken of andere details naar buiten komen. Een recent gerucht is namelijk op dat Assane Diop een bloedstollende confrontatie gaat krijgen met een ‘Sherlock Holmes-achtig personage', zo meldt small-screen.co.uk.

Wat mogen we verwachten van Lupin Part 3?

Wat fans van de Netflix-hit mogen verwachten van het derde seizoen is nog niet duidelijk. Wel weten we dat we een Herfstachtig sfeertje krijgen, omdat de opnames ook rond de herfst plaats gaan vinden. Dat is alleen het enige dat we nu weten. Netflix weet altijd in rap tempo de seizoenen voor haar series af te ronden, dus we hoeven waarschijnlijk niet lang te wachten voor we een eerste teaser of trailer te zien gaan krijgen.
Een cross-over met Sherlock Holmes of een Sherlock Holmes-achtig personage kan ook erg goed gebeuren. In de boeken waarop de serie gebaseerd is hebben Assane Diop en Sherlock Holmes elkaar namelijk wel eens getroffen. Of we dat ook op het scherm gaan zien, blijft voorlopig nog maar de vraag. Voor alle geruchten en speculaties is het spel in elk geval begonnen.

Populair Nieuws

Laatste Reacties