Nog meer Peaky Blinders onderweg? 'Dit is niet het einde'

News
zaterdag, 08 juli 2023 om 12:00
peaky blinders cillian murphyf1648125382
Er is nog meer Peaky Blinders in de maak. Waar schrijver Steven Knight momenteel nog bezig is met de productie van een Peaky Blinders-film zal de reeks daarmee niet tot een einde komen. Zo maakt de Engelsman duidelijk tijdens de uitreiking van de TRIC Awards.
Recent was het tijd voor de uitreiking van de Television and Radio Industries Club Awards, waarvoor Peaky Blinders was genomineerd in de categorie "Beste Drama". De serie over Tommy Shelby en zijn broers won, waarna Knight de prijs in ontvangst nam.
Daar sprak hij over de toekomst van de reeks en liet hij vallen dat er meer projecten op de planning staan dan alleen de aankomende Peaky Blinders-film. "Niemand had kunnen vermoeden dat een dramaserie over gangsters in Birmingham zoveel indruk zou maken". begint de schrijver.

Allesbehalve het einde

Knight vervolgt: "Sommige producties hebben de wind in de rug en beklijven, en alle betrokkenen voelen dit ook. Wat staat er nog meer op het programma? Dat wordt nog aangekondigd. Maar het is allesbehalve het einde." Waar de Peaky Blinders-maker precies op doelt buiten de film is nog onduidelijk, maar als we de Engelsman mogen geloven wordt dat vanzelf duidelijk.

Populair Nieuws

Laatste Reacties