Cillian Murphy staat open voor een Peaky Blinders film

News
donderdag, 07 december 2023 om 14:30
peaky blinders 1f1627300393
Cillian Murphy, bekend als Tommy Shelby in de succesvolle serie Peaky Blinders, heeft tijdens een Actors on Actors-interview met Margot Robbie voor Variety laten doorschemeren dat hij open staat voor een Peaky Blinders-film.
Gevraagd door Robbie of hij geïnteresseerd zou zijn in het maken van een film gebaseerd op de serie, reageerde Murphy met openheid: "Ik sta open voor het idee. Ik heb altijd gedacht dat als er meer verhaal te vertellen is, we zullen zien."
Margot Robbie moedigde Murphy aan om serieus te overwegen een film te maken, gelinkt aan de laatste scène van de serie waarin Tommy Shelby op een wit paard wegreed. Ze vertelde dat ze dacht dat er nog meer te ontdekken valt in het verhaal. Hoewel Murphy open staat voor het idee, benadrukte hij ook dat hij de zes seizoenen van Peaky Blinders als perfect beschouwt. Hij vindt het soms lastig om na zo'n afronding over te stappen naar een film en waardeert de dubbelzinnigheid van het einde.
Murphy heeft toegegeven het script voor de film nog niet te hebben gelezen, maar hij staat altijd open voor een geweldig script. In een eerdere verklaring vorig jaar gaf hij aan dat de productie van de film binnenkort zou beginnen, hoewel het script op dat moment nog niet onder ogen was gekomen.

De tijd zal het leren

Steven Knight, de bedenker van Peaky Blinders, bevestigde eerder dit jaar dat hij bezig is met het script voor de film. Hij heeft aangegeven dat het televisiegedeelte van het verhaal is afgerond en staat klaar om meer verhalen te vertellen. De huidige stand van zaken rondom de productie van de film blijft echter onduidelijk, aangezien Murphy de afgelopen tijd verdacht stil is over een potentiele film.

Populair Nieuws