LEGO Animal Crossing sets nu hier te pre-orderen

News
maandag, 08 januari 2024 om 13:00
Super Mario heeft nu een paar jaar zijn eigen LEGO-sets. Binnenkort volgt een andere beroemde Nintendo-franchise in de voetsporen van de loodgieter. De eerste Animal Crossing LEGO-sets zijn nu te pre-orderen.
Animal Crossing heeft er de laatste jaren heel wat nieuwe fans bij gekregen, mede dankzij de per ongeluk heel gelukkige timing van de release van Animal Crossing: New Horizons. Nu dat één van de best verkochte Switch-games is, is het zeker niet vergezocht om ook LEGO-sets van de game te maken.

Pre-order LEGO Animal Crossing

Die sets komen pas in maart uit, maar je kunt ze nu al bestellen. Bij bol zijn de pre-orders namelijk live gegaan. In totaal zijn er vijf sets, in verschillende prijsklasses. We zetten ze hieronder voor je op een rij.
Zoals je ziet zijn er verschillende bekende en minder bekende personages vertegenwoordigd in de nieuwe sets. Uiteraard zijn Tom Nook en Isabelle van de partij, maar er is ook een selectie uit de willekeurige bewoners die je in de game op je eiland kunt vinden. Als de LEGO Animal Crossing-lijn nog lang mag bestaan, zullen er vast nog meer personages voorbij komen.
Deze Animal Crossing-sets verschijnen op 1 maart, maar als je je geld momenteel liever uitgeeft aan een set die snel op de mat ligt, kan dat natuurlijk ook. Er zijn namelijk verschillende sets in de aanbieding bij bol.com.

Populair Nieuws