Update - Laatste kans om mega grote LEGO Donkey Kong te kopen

News
maandag, 08 januari 2024 om 12:00
donkey kong country returnsf1629812197
LEGO-fanaten opgelet: vandaag is je laatste kans om de gigantische LEGO Donkey Kong set te bemachtigen. De set wordt namelijk verkocht op het online veilingplatform Catawiki en de veiling sluit vandaag.

Update - Donkey Kong verkocht voor flink bedrag

Inmiddels is de gigantische LEGO-set van Donkey Kong verkocht. De nieuwe eigenaar heeft er wel flink wat voor neer moeten tellen om zijn eigen Donkey Kong in elkaar te mogen zetten. De verkoper heeft aan XGN.nl laten weten dat de set uiteindelijk is weggegaan voor maar liefst 1700 euro!
Origineel bericht:
LEGO-sets blijven niet eeuwig in de omloop. Gelukkig voor de echte verzamelaars kun je sets ook op andere manieren scoren, zo ook dus op Catawiki. Bricks Online verkoopt daar op dit moment een Donkey Kong set met ‘de echte afmetingen’ van de iconische aap in honderd procent LEGO. Dat betekent dat wanneer je klaar bent met bouwen je wel wat ruimte moet vinden in je huis: Donkey Kong is namelijk net geen meter hoog en breed.
Voor zo’n groot bouwwerk heb je een hoop steentjes en geduld nodig: de set bestaat uit maar liefst bijna 35.000 steentjes. Volgens Brick Online heeft een ervaren LEGO-bouwer minstens honderd uur nodig om Donkey in elkaar te zetten. LEGO heeft het je wel wat makkelijker gemaakt door in de handleiding per laag te werken. Iedere laag wordt ook vanuit twee hoeken getoond.
De steentjes zijn volgens de verkoper in nieuwe staat en daarom van hoge waarde. ‘’Er zijn veel grote bruine blokken in perfecte conditie die behoorlijk moeilijk te vinden zijn,’’ aldus Brick Online. Alle steentjes zijn op kleur en soort gesorteerd.

Hoe laat sluit de veiling?

Op dit moment is het hoogste bod 850 euro. Mocht je de set naar Nederland willen laten verzenden komt daar nog eens 200 euro bovenop. Het is ook mogelijk om de set op te halen in Oudenaarde, België. Wil je een kans wagen? Dat kan op Catawiki tot en met vandaag om 20:57.
Dit bericht is bijgewerkt op 8 januari.

Populair Nieuws