‘Opnames Joker 2 beginnen in 2023’

News
maandag, 31 januari 2022 om 9:00
jokerf1633592829
Ondanks het succes van de film Joker in 2019 houdt Warner Bros. de lippen stijf op elkaar als het aankomt op een vervolg. Toch komt de mogelijkheid steeds terug in geruchten. De site Heroic Hollywood beweert nu zelfs dat de opnames voor Joker 2 in 2023 van start gaan.
Joker was eind 2019 een groot succes. De film deed het financieel goed, ontving lovende kritieken en haalde twee Oscars binnen. Al snel doken er dan ook geruchten op over een vervolg, maar een officiële aankondiging is er nog altijd niet. Hoofdrolspeler Joaquin Phoenix beweerde onlangs zelfs nog niet te weten of er een vervolg komt.
Maar volgens bronnen van Heroic Hollywood zou Joker 2 er zeker komen en zijn de opnames voor volgend jaar ingepland. Warner Bros. zou bovendien een eerste versie van het script hebben ontvangen. Als er inderdaad volgend jaar gefilmd wordt zou de film in 2024 kunnen verschijnen.

Hoe gaat Joker 2 eruit zien?

Volgens eerdere geruchten wordt het script voor Joker 2 geschreven door Todd Phillips. Hij regisseerde de eerste film en schreef ook mee aan dat script. Naar verwachting zal Joaquin Phoenix zijn rol als Arthur Fleck/The Joker weer oppakken voor het vervolg.
Wat er in het vervolg zou kunnen gebeuren is nog niet duidelijk. De eerste film werd zo geschreven dat hij op zichzelf kon staan. Onlangs kwam Willem Dafoe met een suggestie voor een verhaal, maar als er nu al een script ligt lijkt het onwaarschijnlijk dat er tijd is geweest om iets met die suggestie te doen.

Populair Nieuws