'Star Wars Eclipse gebruikt The Last of Us als inspiratie'

News
maandag, 31 januari 2022 om 9:30
fgnyjjgwyayjgshf1639099516
Naast EA zijn er nog meer studio’s aan het werk aan Star Wars-games, waaronder Quantic Dream. Volgens een lekker zal de nieuwe titel van de studio, genaamd Star Wars Eclipse, qua opzet lijken op The Last of Us.
Er is nog maar weinig bekend over Star Wars Eclipse. Omdat de game van Quantic Dream is - de ontwikkelaar bekend van onder andere Heavy Rain, Beyond: Two Souls en Detroit: Become Human - is de verwachting dat het om een puur verhalende game gaat. Maar volgens Twitter-gebruiker en leaker AccountNGT is dat niet het geval.
De insider zegt namelijk dat Star Wars Eclipse geïnspireerd is door The Last of Us en een soortgelijke mix van verhaal en gameplay zal hebben. De gameplay zelf is juist weer gebaseerd op Star Wars Jedi: Fallen Order en zal een open-world adventure moeten worden. Het is dus goed mogelijk dat we in de game met een lightsaber mogen rondzwaaien.
De geruchten moeten we natuurlijk wel met een korreltje zout nemen, maar niet met een enorme schep. AccountNGT heeft namelijk in het verleden als eens geruchten gedeeld over Star Wars Eclipse die bleken te kloppen. Zo heeft de leaker al een week voor de aankondiging een screenshot van de game gelekt.

Wanneer zal Star Wars Eclipse uitkomen?

Voordat we aan de slag kunnen met Star Wars Eclipse zullen we wel even geduld moeten hebben. De game is pas recent aangekondigd op The Game Awards en zit naar verluidt nog in een vroege fase van de ontwikkeling. Volgens insider Tom Henderson hoeven we de release dan ook pas te verwachten in 2026 of 2027.

Populair Nieuws