Willem Dafoe zou willen spelen in Joker 2

News
woensdag, 19 januari 2022 om 8:30
jokerf1633592829
Nu Willem Dafoe onlangs is teruggekeerd als Green Goblin in Spider-Man: No Way Home zijn er fans die de acteur graag in andere rollen willen zien. Een suggestie die al jaren populair is dat Willem Dafoe de Joker zou kunnen spelen. Dafoe heeft hier in een interview met GQ Magazine op gereageerd en laat daarbij weten dat hij een interessant idee zou hebben voor bijvoorbeeld Joker 2.
Hoewel fans graag een film zien waarin Willem Dafoe Joker speelt, heeft de acteur een ander idee. Mocht er een vervolg komen op de succesvolle Joker-film met Joaquin Phoenix, dan wil Dafoe daar een wel heel aparte rol in hebben.

Hoe ziet Willem Dafoe zichzelf in Joker 2?

Dafoe zou graag een personage spelen dat de Joker van Joaquin Phoenix na-aapt. Hij denkt dat dit een interessant verhaal zou kunnen zijn, waarin je een conflict ziet tussen beide Jokers, waarvan er dus één de 'echte' is. Hij zegt hier wel bij dat het voor het eerst is dat hij dit idee uitspreekt en dat er momenteel geen gesprekken bezig zijn om dit echt te laten gebeuren.
Of er überhaupt een tweede deel van Joker komt is momenteel nog onbekend. De eerste film was een groot succes, dus het lijkt wel logisch dat betrokken partijen openstaan voor een vervolg, maar nog niets is officieel bekend geworden. Een tijd terug zei Joaquin Phoenix dat hij open stond voor een deel twee, maar niet wist of het er ook echt zou gaan komen.
Mocht een tweede deel in ontwikkeling zijn en mocht het script nog niet volledig af zijn, dan kan Dafoe's idee misschien wel werkelijkheid worden. Dit zal dan vanzelf duidelijk worden, maar in ieder geval weten we dat Dafoe wel open staat voor een rol in Joker 2.

Populair Nieuws