Opnames Aquaman 2 zijn klaar volgens Jason Momoa

News
vrijdag, 10 december 2021 om 14:30
aquaman spinoff the trench in ontwikkeling door warner bros 146737 2f1623426569
De opnames voor de superhelden film Aquaman 2 zijn klaar. Dit liet Jason Momoa, de hoofdrolspeler die Aquaman speelt, weten in een Instagram Story. De opnames zijn dus ruim voor de release van de film klaar.
De opnames voor de film Aquaman and the Lost Kingdom zijn afgerond. De film is het vervolg om de film Aquaman uit 2018. De eerste film was een groot succes en dit succes hoopt Warner Bros opnieuw te behalen met de tweede film. Hoewel we nog weinig weten van het verhaal van de film, weten we dus nu wel hoe het ervoor staat met de productie.

Release duurt nog wel even

Voor fans gaat het helaas nog wel even duren voordat de nieuwe film echt te zien zal zijn. De releasedatum staat namelijk gepland op 16 december 2022. Het duurt dus nog een jaar voordat de film te zien zal zijn in de bioscopen.
Hoewel de opnames dus klaar zijn, zal er dus nog wel even gewerkt worden aan de film. Er zal bijvoorbeeld veel gebruik moeten worden gemaakt van CGI bijvoorbeeld en dit neemt nog wel even wat tijd in beslag. In ieder geval zal de film waarschijnlijk geen vertraging meer oplopen, tenzij er nog reshoots gedaan moeten worden.
Hoewel het tweede deel nog niet uit is, en het dus de vraag is of de film nog een keer zo'n succes kan boeken, gingen er wel een tijdje geleden geruchten rond dat er ook al plannen lagen voor een derde deel. Jason Momoa kan voorlopig dus nog wel even aan de bak als Aquaman.