Opmerkelijk personage te zien in Deadpool 3 foto

News
dinsdag, 05 december 2023 om 14:30
deadpool 2f1699535069
De productie van Deadpool 3 is weer in volle gang. Daardoor krijgen we ook weer wat meer officiële informatie te horen. In de nieuwste onthulling van Deadpool 3 is bijvoorbeeld een opmerkelijk nieuw personage te zien: Dogpool.
Op een officiële foto van Deadpool 3 zien we Deadpool, vertolkt door Ryan Reynolds, vergezeld door zijn erg opmerkelijke metgezel. Dogpool, een gemuteerde hond ontstaan uit gruwelijke experimenten, maakt in de Marvel-stripboeken deel uit van het Deadpool Corps.
Deadpool 3 film duikt waarschijnlijk in het multiverse, net als eerdere Marvel-films zoals Doctor Strange in the Multiverse of Madness en Spider-Man: No Way Home. De terugkeer van Hugh Jackman als Wolverine zal voor sommige mensen ook een grote reden zijn om de film te kijken. Deadpool 3 moet de beroemde Merc with a Mouth op een soepele wijze integreren in het Marvel Cinematic Universe.

Deadpool en Dogpool

Met de recente hervatting van de opnames na de Hollywood-stakingen, krijgen fans al een glimp van wat Deadpool 3 te bieden heeft. Zo gaan er geruchten dat acteurs uit de X-Men films terugkeren en dat Jennifer Garner na 20 jaar weer Elektra speelt. Dogpool is een nieuwe verrassing. Hij is onthuld via zijn eigen nstagram-account en laat daarop meteen weten hoe Wade Wilson smaakt (het is niet aangenaam).
Deze nieuwe toevoeging aan het Deadpool-universum belooft de eigenzinnige en onvoorspelbare aard van de franchise voort te zetten. Hoe Deadpool 3 daadwerkelijk uitpakt, moeten we merken in juli 2024, wanneer de film verschijnt. Hopelijk kan hij de verwachtingen waar maken én inderdaad Deadpool op een logische manier in het MCU verwerken.