Na 20 jaar mogelijke terugkeer actrice Marvel

News
zaterdag, 02 december 2023 om 10:00
schermafbeelding 2023 11 30 om 173020f1701361903
Marvel-fans kunnen mogelijk na twintig jaar een hereniging vieren met de terugkeer van Jennifer Garner als Elektra in Deadpool 3. De anticipatie voor deze blockbuster wordt versterkt door de aanwezigheid van Hugh Jackman als Wolverine, wat al voor opwinding zorgt.
De terugkeer van Hugh Jackman als Wolverine is de voornaamste reden waarom fans haastig kaartjes willen bemachtigen, maar nu wordt gesuggereerd dat hij mogelijk niet de enige bekende verschijning zal zijn.
De geruchten begonnen afgelopen zomer toen bekend werd dat Jennifer Garner, bekend van onder andere Dallas Buyers Club, getekend zou hebben voor de film. Dit nieuws verdween snel, wat de vraag openliet of de actrice daadwerkelijk terug zou keren naar het Marvel-universum.

Veel onduidelijkheden

Marvel lijkt bewust erg stil te blijven over deze mogelijke comeback. Garner voedde de speculaties door te vragen of ze haar Elektra-outfit uit de Daredevil-film van 2003 mocht ophalen.
Op vragen over haar rol in 'Deadpool 3' reageerde Garner schijnbaar onwetend: "Ik weet niet waar iedereen het over heeft. Wat bedoelen jullie?" Op de vraag of ze in de nieuwe Deadpool-film zou verschijnen, antwoordde ze met een glimlach: "Niet dat ik weet."
Een mysterieus bericht van Maximum Effort hint op een samenwerking tussen Garner, Ryan Reynolds, en Deadpool-regisseur Shawn Levy. Het blijft onduidelijk of Garner terugkeert naar het Marvel-universum, maar meer informatie wordt binnenkort verwacht. Deadpool 3 staat gepland voor release in juni volgend jaar, waardoor fans nog even geduld moeten hebben voordat ze kunnen genieten van deze langverwachte film in de Nederlandse bioscopen.